Tekil İleti gösterimi
Alt 13.04.2008, 14:29   #7 (İleti Bağlantısı)
KurtcebeNoyan
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Saçmalık, saçmalık, saçmalık...

Arapçılıktan, kureyşçilikten sonra bunlar akla ve mantığa aykırı gelen ne varsa onu iddiaya başlamışlar. İnsan dilediğine dilediğince inanmakta hürdür, ve lakin bu inançlarını saçma ve sapık, hiç bir bilimsel kıymeti olmayan saplantılara dönüştürürse, o kimse için yok oluş başlamış demektir.

Tanrı aşkına şu yukarıda yazılanları hangi aklı başında insan kabul eder? Düşünüp tetkik edelim, ilk paragrafta yazılı olan ifade açık açık Emevilerin iddiasını doğrulamıyor mu? Emeviler, "arap olmayan müslüman olamaz" diyorlardı.

İkinci maddeye ise gülmekten fazla ciddiye almak gereksizdir. Güya müzik dinlemek kişiyi zinaya götürüyormuş. Hadi kadının saçı, teni ve hatta sesi zinaya götürüyor da müzikle zina arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyor? İnanın bunu oturup kırk yıl düşünsem anlayabileceğimi sanmıyorum. Müziğin böylesine kötü bir nesne olduğunu söylüyorlar ama bakın bugün Eşref Ziya adlı adam açık açık şarkı söylemekte, ve fakat şarkılarında müslümanlığı övüp propagandasını yapmaktadır. O hâlde buna günah yok, bu zinaya götürmüyor. Böyle saçmalık olur mu yahu?

Her maddeyi tek tek yorumlayacak olsam akşama kadar yazı yazmak zorunda kalacağımdan hiç uğraşmıyorum ve diğer maddeleri de sizlerin takdirine bırakıyorum.
Kandasim istersen bir kaç maddesinide ben yorumlayayim bu sayiklamalarin.

"Peygamber efendimiz hayatı boyunca bir defa olsun masa üzerinde yemek yememiş, bir defa olsun inceltilmiş buğday unundan ekmek yememiştir."

Bu madde ile islamin gercekten cagimizin cok gerisinde kaldigini anlayabiliriz..Cunku masada oturus sekli yemek yeme ve ve mide sagligi acisindan en uygun sekil oldugu bilimsel olarak kanitlanmistir..Yerde oturarak yenilen yemkte mide sindirimi gücbela yapabilmektedir..Bunun nedeni oturarak yemek yerken midemizin vucudun aldigi sekilden dolayi büzülmesidir.

"Eğer ellerine yemek bulaşmışsa yıkamadan önce parmaklarını dilinle yala çünkü Rasulallah böyle yapardı."

Evet bende katiliyorum buna..Günümüzde halen araplarin seyhleride dahil omak üzere önündeki yiyecegi elleriyle yiyip parmaklarina bulasan yagi üzerlerine silerek temizlemektedir. Tabi ilkel arap nerden bilsin catal, kasik gibi bir yemek yeme araci oldugunu..

"Yolculuğa Pazartesi veya Perşembe günü çık."

Herhalde burada art niyet aramayacaksiniz degil mi? Sadece gülüp geciyorum..

Arabin ilkel adetleriyle cagin gerisinde kalmis beyni körelmis zavalli mahlukatlar..Yüce başbuğumuz Atatürk'ümüz olmasaydi bügün bu soysuzlar araba hizmet eden bir Turkiye bulacaklardi.. Ama yaziktirki suan Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaskanindan, basbakanina, milletvekilinden, baknlarina kadar arap krallarini, terorist isbirlikcilerini havalanlarinda karsilayip el etek opmekle mesguller..

Islam oncesi Atalarimiz bile su an dunyada fazlalik olarak yasayan araplardan cok daha medenilerdi..Ve güya Türkler kendi istegiyle musluman olmuslarmis..Yahu yemek yeme adabini bile bilmeyen cöl bedevilerinin dinine neden girelimki..Hayir bu asla olmayacak. Ve kizlarini dirir diri topraga gömen, yemek yeme adabini bilmeyen, esek anirmasini bile seytandan sayan ilkel bir kavmin dinine girmedigim icin cehennemde yanicaksam varsin ebediyyen yanayim..

Araptan cok arapci olmus arap sayiklamalariyla sarhos olmus col bedevisi imamlarda vatandasliktan cikarilmalidir.. Diyanet kapatilip, her yil milyonlarca Turkun gittigi mekkeye gidip sozde Haci olmayi yasaklamak gereklidir..Her yil milyarlarca dolar Turkiyeden asagilik suudlara akiyor..kabede kurban edilen yuzbinlerce buyuk ve kucuk bas hayvani Avusturlayadan ithal ediyor..Avustrualyada ki ciftci komsum bile yılda 1000'in uzerinde buyuk bas hayvanı arabistana ihrac ettigini soyluyor..Bu kurbanlik hayvanlari neden Turkiyeden almiyor peki..Araplar bizim herseyimiz peki biz onlarin nesi oluyoruz..

KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla