Tekil İleti gösterimi
Alt 18.04.2008, 18:06   #2 (İleti Bağlantısı)
Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,180
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
ALMİLAM91 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
IRKDAŞLARIM FİKRİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. EĞER OTAĞIMIZDA BENİM GİBİ ÖĞRENCİLER VARSA OKULLARINDA ATSIZ ATAMIZI TANITMALARINI İSTİYORUM. BEN NAÇİZANE ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM. ARKADAŞ ÇEVREM HATTA HOCALARIM BİLE TANIDILAR ATAMIZI. HERKES ELİNDEN GELENİ YAPARSA DAHA İYİ YERLERE GELEBİLİR DAVAMIZ. ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERDEN KÜR ŞAD ATA'YI TANIMAYANLAR BİLE VAR. BU DAVAMIZ İÇİN ACI BİRŞEYDİR..

TTK!

Almilam91 kardeşimi yanlış zihniyetin elinden kurtaracağız. Çünkü 2 gün öncesine kadar ülkücü zihniyete sahip olanların arasındaydı. Yaşı henüz çok genç olması nedeniyle ileride tam bir Atsızcı olacaktır. Çünkü ağaç yaşken eğilir.

Almilam91 kardeşim otağa 2 gün önce üye olmuştu. Posta gönderip üyeliğini onaylamamızı rica etmişti. E-posta adresindeki rumuzu "3 Hilal" idi. Ben de kendisine: "Hilallerin ikisini atıp öyle gel" diye cevap vermiştim. Tabii ona bu arada bazı öğütlerde de bulundum. O da fazlalık hilalleri atacağına dair bana söz verdi ve aramıza katıldı.

16 yaşında olmasına rağmen bu ciddi işlerle uğraşan kardeşimi yürekten kutluyorum.