|
Arkadaşlar daha bugün düşündüm bu konuyu...Şöyle bir tarih bilgimi yokladım...Timur Devleti, Göktürkler, Hunllar, daha niceleri...Hepsinin Topraklarına baktım, devasaymışlar...Bu devletlerin zaferlerine baktım göğüsleri kabartan zaferler...
Eski Türkleri getirdim gözümün önüne. Cesur, Atılgan, Açık zihinli, Zeki, Demir gibi bir kültüre sahipler. Atlarının üstünde hiç durmak nedir bilmezcesine yeni ufuklara açılmışlar... Birde bugünkü halimizi getirdim gözümün önüne. Anadolu denen şu ufacık yarım adaya sıkışıp kalmışız, ki Atatürk'e bin şükür bu topraklarıda bulamazdık o olmasaydı.
Bir operasyon yapmak istesek kırk engel yığıyorlar önümüze.
Bence bize yakışan bu değil. Anadolu Türk'e dar gelmeli. Türk'ün kılıcı yere inmemeli. Keşke Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ömrü yetseydi de Musul Ve Kerkük'e de girebilseydik... Yaşar Büyükanıt Paşamız ne dedi? ''Bugün Türkiye Cumhuriyeti kendi coğrafyasında sıkışmıştır''
Birde şuna dikkat ettim, dünya üzerinde söz sahibi olan ülkelerin toprakları gerçekten çok büyük. Amerika, Rusya Ve Çin Buna bir örnek olabilir.
Y.N. Türkçe yazım kurallarına uyun. Ayrıca Hunlular değil, Hunlar. Mustafa Kemal'in değil, Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN!
|