Konu: Türk´müs
Tekil İleti gösterimi
Alt 20.04.2008, 19:16   #1 (İleti Bağlantısı)
HunKurt
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
HunKurt Rss Beslemesi
Türk´müs

SAMİMİYET TESTİ

MHP’lilere ‘Oğuzların Kayı boyundan geliyorum. Ben Türküm arkadaşlar, benim Türklüğüme kimse hakaret edemez. Ettiği halde cezasız kalmaz’ diye posta koyan Adalet Bakanı Şahin
‘soykırımı vardır’ iftirası atan ermeni araf için ne yapacak?

Bİlgİ Üniversitesi’nin Dolapdere yerleşkesinde, 24 Nisan’da “1915’te ne oldu?” konulu konferans yapılacak. Toplantıya, sözde tarihçi Ara Sarafian da katılacak.

Koru bakalım Türklüğü...
ermeni araf, daha gelmeden “ermeni soykırımı tezini savunuyorum” dedi. Hadi bakalım Sayın Şahin, “Türklüğü” korumanın tam sırası. Yetki sende göster kendini.

Y.N. : Sayın Hunkurt iletinizde her ermeni kelimesini büyük harfle başlayarak yazmışsınız. Türk soyu dışındaki bir soydan, etnisiteden bahsediyorsanız sıradan kelimeyi yazdığınız gibi yazın, bu döküntülere aşağılık yerlerini hatırlatın herzaman.

Ben olsam sayin bakana söyle bir soru sorardim! Türk olmak bilerek ya da bilmeden,vatan haini olmaya engel mi? vahdettin Türk degil miydi? Tabii ki sayin bakanin temsil ettigi zihniyete göre,hasa ve hasa degildi! Bizim icin su katilmamis hain olan vahdettin,bakan icin hain degilse?haine vatansever demek hainlik degilmidir? Bu konuda irade sahibi degilsin sayin bakan!! Bu iftiraci küstah ermeniye haddini bildiremez dava acamazsin,yalan mi?
HunKurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla