Tekil İleti gösterimi
Alt 21.04.2008, 22:58   #44 (İleti Bağlantısı)
Güntülü

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben lise öğrenimim sırasında asla siyasi görüşüm yüzünden aksi bir tepkiyle karşılaşmadım. Öğretmenlerimiz de öğrenciler de milli konularda duyarlıydı. Bulunduğum şehrin diğer şehirlere göre temizliği ve okuduğum okulun kaliteli bir okul olması nedeniyle aramızda etnik döküntü de yoktu zaten. Bir iki tane olmuştur mutlaka ama kimse bizim aleyhimizde ağzını açamazdı. Öğretmenlerimiz hep milliyetçiydi. Hatta ülkücü bir Tarih öğretmenim vardı; hazırlık sınıfındayken bana ödev olarak Bozkurtların Ölümü'nü vermişti.
Yüksek öğrenimim sırasında sınıfımda kürtler çok var ama onların da aykırı bir faaliyet yahut konuşmalarına hiç şahit olmadım. Öğretmenlerimin arasında aşırı ümmetçiler olmasına rağmen hiç Türklük karşıtına rastlamadım. Sanırım bu konuda biraz şanslıyım. Öğrencilerin arasındaki parazitler mutlaka bir şekilde saf dışı bırakılır ama öğretmenler yahut yöneticiler tarafından aksi bir tepki görseydim ne yapardım bilmiyorum. Şimdiye kadar karşılaşmadım bundan sonra da karşılaşmam umarım.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla