|
dostunuz muyum düşmanınız mı
Allah'ın selamı üzerinize olsun Türk kardaşlarım. Bu sitede yazılan yazılara yorumlarda bulunmadan, ya da herhangi bir faaliyette bulunmadan önce size bir soru sormak istiyorum: Benim atalarım yıllar önce Kafkaslardan Anadolu'ya göç etmişler. Yani Kafkas asıllıymışız. Ama dedem bile Konya doğumlu babam ve ben de Türkiye doğumluyuz. Uzun zamandan beri Anadolu'dayız. Kafkas asıllı olabilirim ama Kafkaslarda bağımsızlık hayali gibi bir şey hiçbirt zaman gelmedi aklıma. Böyle bir şey yapamam da zaten. Çünkü Kafkaslara ait, geleneklerine, göreneklerine ait hiçbir şey bilmiyorum ve bundan da hiçbir rahatsızlık duymadım ve bu konuda aklım hiçbir zaman çelişkiye düşmedi. Her zaman Türk gelenek ve görenekelrini göz önünde bulundurmaya çalıştım ve şimdi de Türkçülük hakkında her şeyi öğrenip bu davaya hayatımı adamak istiyorum ve Türklüğümü de damarlarımda sonuna kadar hissediyorum. Size yönelteceğim soruysa şu: Sizce ben dava arkadaşınız olabilir miyim yoksa sizin gözünüzde Türk olmayan ve bu yüzden boşuna Türkçülük hayalleri kuran ve hatta Türk düşmanı birisi miyim? Sorumu yanlış anlamayın, sadece her şeyden önce bana nasıl bir gözle bakacağınızı merak ediyorum.
|