Tekil İleti gösterimi
Alt 24.04.2008, 01:09   #19 (İleti Bağlantısı)
tiginalppusat
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Türk soyundan geldiğini bildiğim ama laz olduğunu söyliyen bir soytarı ile bende tanıştım. Bu dediğim zatın karakter ve çevredeki arkadaş yapısına baktığımda, kesinlikle şüphe duymuştum, adam şu anki adı ile dtp o zamanki adıyla anımsıyamıyorum hadep olabilir. O terör örgütü ilçe başkanları ile bile muhabbeti vardı, o zat öyle bir kepaze ve kevaşe zihniyete sahiptiki herkez ve her tür canlı varlık ile muhatap ve dost olabiliyordu. Soyu kırık ne üdüğü belirsiz pomaklarla bile muhatap oluyordu, ki en yakın arkadaşı ezik bir Tekirdağ pomağı idi. Bu zata sorduğunuzda sen kimlerdensin diye laz olduğunu söylüyordu ama laz pisliğini yorum olarak önüne aktardığınız vakit Türk olduğunu söylüyor. Tabi bu zatın ezikliği kanında değil aldığı batı kültüründe idi, okuduğu kitapları araştırdığımda, batı kültürünün etkisinde kalmış ve yüce Türk tarihinden bi haber olduğunu anladım. Kapitalizmin süslü pençesine düşmüş bir kayıp vakkıa olduğunuda sezmek zor olmadı, lakabında dahi bozukluk sezmiş idim. Nekadar onu Türklüğe davet etmiş olsam bile nafile adamın hayatındaki yegane amaç para, lüks arabalar ve türevleri idi yani Türklüğünü kayıp etmiş bir budundu. Bu zatın beni üzen yönü pomak gibi ne üdüğü belirsizlerle arkadaşlığa başladıktan sonra uyuşturucu pençesine düşmesi oldu, okulundan oldu ailesi ile arası bozuldu ama maalesef bir kere gayriTürk tuzağına düşmüş oldu. Bu olayı hadiseyi yakından izlemiş yaşamış biri olarak bana koydu, ağırıma gitmesinden ziyade bu olayı izleyip bir şey yapamamak benim ağırıma gitti. O gün benim yeminim oldu asla benimgibi düşünmeyenler ile muhatap olmam. Kahrolsun kapitalizm
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla