Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.10.2007, 12:42   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 312
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
76 YAŞINDAKİ KORE GAZİSİ YENİDEN ASKERE GİTMEK İSTEDİ

KARABÜK’ün Safranbolu İlçesi'nde oturan Kore gazisi 76 yaşındaki Kazım Özer en büyük arzusunun askere giderek PKK'lı teröristlerle mücadele etmek olduğunu söyledi.

Safranbolu'nun Kirkille Mahallesi'nde yaşayan Kazım Özer, ilerleyen yaşına rağmen şehitlerin acısı ile yeniden askere giderek, PKK'ya karşı verilen mücadelede yer almak istediğini bildirdi. Kore'de Türk askerinin destan yazdığını anlatan Kazım Özer, şöyle dedi:
“Şehitlerimize çok üzülüyorum, sanki kendi evladımı kaybetmiş gibi oluyorum. Bu kendi bilmezler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacak. Türk milletinin verecek 1 santim toprağı yok. Şehitlerimizin kanlarıyla alınan bu topraklarda gözü olanların gözünü oyarız. Her Türk evladı bu konuda seve seve canını verir. Ben de vermeye hazırım. En büyük isteğim askere gidip o bizim toprağımızda gözü olanlarla savaşmak istiyorum. Her zaman göreve hazırım. Beni de askere alsınlar.”
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt Bugün, 15:04   #2 (İleti Bağlantısı)
YARALI KURT

KÜRŞAD_URUNGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 3
Helal olsun valla.Adamcağız 76 yaşında Kore gazisi askere gitmek istiyor , şimdiki gençler 20 yaşlarında askerden kaçıyor yazık yazık.
KÜRŞAD_URUNGU Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt Bugün, 15:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 227
erdoğanın genç oğlu askere gitmek istemiyor ama 76 yaşındaki bir gazimiz hiç korkmadan askere gitmek istiyor helal olsun yaşlı gazimize ama bu vatana olan bütün sorumluluklarını şerefle yerine getirmiş gazimizin bu saaten sonra istirahat çekilmesi daha uygundur.Asıl askere gidicek olanlar gitsin ve askere gitmekten korkanlarda yaşlı gazimizden utansın! Yaşlı gaziminde gözü arkada kalmasın çünkü daha nice vatan evladı vardır elbet bu vatan için ölecek.
Alt Bugün, 15:50   #4 (İleti Bağlantısı)
YARALI KURT

KÜRŞAD_URUNGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 3
Alıntı:
Paşaelili adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
erdoğanın genç oğlu askere gitmek istemiyor ama 76 yaşındaki bir gazimiz hiç korkmadan askere gitmek istiyor helal olsun yaşlı gazimize ama bu vatana olan bütün sorumluluklarını şerefle yerine getirmiş gazimizin bu saaten sonra istirahat çekilmesi daha uygundur.Asıl askere gidicek olanlar gitsin ve askere gitmekten korkanlarda yaşlı gazimizden utansın! Yaşlı gaziminde gözü arkada kalmasın çünkü daha nice vatan evladı vardır elbet bu vatan için ölecek.

Çok doğru söylemişsin kandaşım sana tüm içtenliğimle katılıyotum

Etiketler
76 , askere , gazİsİ , gİtmek , kore , yaŞindakİ , yenİden , İstedİ

Bu konuyu şu anda toplam 6 kişi okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Konuk)
KÜRŞAD_URUNGU
Seçenekler