Alıntı:
tarihci_1979 adlı üyeden Alıntı
Saçmalamışsın dostum.Benim annem 15 yaşında evlenmiş.Şimdi babam anneme tecavüz mü etmiş?
Bu dediğini Anadolu'nun herhangi bir yerinde söylersen kızlarınız 14 yaşında evlenemez eşleri onlara tecavüz ediyor dersen seni doldururlar.
Olay gayet basit ancak siz ısrarla tecavüzcünün tecavüzünü meşrulaştırmak için tırmalıyorsunuz.Adam alenen kıza tecavüz etmiş siz hala ısrarla muta yapmış yok dini nikahmış diye olayı masumlaştırıyorsunuz.Tecavüzün kelime anlamını bilmiyorsanız herhangi bir sözlüğe açın bakın.
|
Kandaşım ben senin mesajına karşı birşey yazmadım.Tepkim tamamen muta denen aptal nikaha idi.
Zaten resmi nikah olsa ailesi de izin verse adam tutuklanmaz. Ben bu çakma nikah olsa da tecavüz sayılır manasında dedim
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
|