Tekil İleti gösterimi
Alt 27.04.2008, 00:56   #33 (İleti Bağlantısı)
atamizindeyiz00
Yeni Üye

İletiler: 11
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Benimde ailem alevi. Bebekliğimden beri ailem CHP ye oy vermiştir CHP ye sempati duymuştur. Hepimiz Atatürkü ve düşüncelerini şiddetle savunmuşuzdur. Her taşındığımız evde Atatürk ün büyük fotoğrafı babamın koltuğunun arkasında duvara asılırdı ve CHP nin siyasetin sol kanadında olmasından dolayı da solculara sempatiyle bakılırdı. Bende gençliğimde haliyle solculara sempati duydum. Ancak babam her zaman "Bu ülkede her türlü pisliğin içinde (koministler,ülkücüler,bölücüler,tarikatcılar) kürtler var" derdi. Bu lafın gerçekliğini yaşayarak öğrenmek zorunda kaldım. Benim için deneme yanılma oldu bir neticede yani. Hakikaten solcuların içinde çok fazla kürt vardı. Fikirleride Atatürk ve Türk düşmanlığından başka bir şey değildi. Buda solculara güvenimin bittiği noktaydı.

Türkcülük bilinen bir kavram değildi çevremde. Türkücülük bizim için CHP idi. Altı ok idi. Altı oktaki milliyetcilik ilkesiydi. Maalesef Nihal Atsız ATA yı tanımam da mümkün değildi bu çevrede. Düne kadar ülkücülerin fikir önderlerinden biri sanıp okuma gereği bile duymuyordum ben Nihal ATSIZ ATA yı. Boşa geçen bir sürü yıl.

Nihal Atsız 'ı tesadüfen Youtube da ki bir videodan öğrendim. Videonun altındaki yorumları okurken ülkücülerle sert tartışmalar yapılıyordu hatta küfürleşmeler dikkatimi çekti. Sonra bütün Nihat Atsız Videolarının hepsini izledim, altta yapılan yorumları okudum. Nihayetinde google a "Nihat Atsız forum" yazıp ara tuşuna bastım öylesine. Karşımda "Ulu Türkcü Nihal Atsız Otağı" vardı. O günden sonra karar verdim Nihat Atsız Ata yı daha yakından tanımaya. Okudukca taşlar yerine oturmaya başladı ve henüz yolun çok başındaydım yaşım epeyce ilerlemesine rağmen. İçimdeki dinginliği anlatmam mümkün değildir.

Türkcülüğü ve Atatürkcülüğü benim gibi sadece CHP sanan bir sürü insan var. Burada sorulması gereken soru şu olmalı artık diye düşünüyorum. O insanlar mı Atsızcıları bulmalı yoksa Atsızcılar mı onlara ulaşmalı ?

Tanrı Türkü Korusun !!!