|
Kandaşlarım kesinlikle ve kesinlikle TÜRKÇÜLÜK ve TURAN davasında ben hiç bir ırkdaşımı kendimden yani canımdan ayıramam neye inanırsa inansın ama yeterki Yüce Irkımızın izinden kopmasın o yüzde benim için neye inandığı hiç önemli değil. Şunuda söylemek isterimki hiçbir zaman dile getirmek gereği duymadım Otağımda ama yinede söyleyim bende aleviyim Oğuzların kayı boyundan Dağ hanın soyuna bağlı eymür boyundanım ve üzerine durarak söylüyorumki bizlerin bedevi arap ali ve onun tayfasıyla uzaktan ve yakından alakamız yoktur olamaz o bizi benimsemiş olabilir ama onun kendi çölündeki bedevilerle olan çıkar kavgası bizi kesinlikle bağlamaz şunuda belirtmek isterim ben aleviyim diyen kro köpeğini getirin kendi elimle başını ayırıyım kro'dan alevi değil tırnağının arasındaki pislik bile olamaz. Şimdiden tüm Irkdaşlarımın 3 Mayıs TÜRKÇÜLÜK bayramını kutluyorum ve birkez daha ATSIZ ATA'NIN bu büyük günü bize bağışladığı için huzurunda saygıyla eğiliyorum selam olsun Asil TÜRK Kanı taşıyan kandaşlara... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|