Alıntı:
IsbaraAlp9 adlı üyeden Alıntı
Buğra Şad kürde düşman demesini tartışmıyoruz kürt açılımı ortaya atmasını tartışıyoruz? nerden çıktı bu açılım akpden ne farkı kaldı..Ayrıca mhp ufak birşeyde eleştiriyorsak chpnin bu tavrınıda görmezden gelemeyiz.. Ayrıca Üçbeş zibidi çalıyorsa neden kapatmıyorlar..Ben mhp kurultayında kürdistanlı pkklı çiwan hacomudur nedir çalınıdığı görmedim.CHPden çok umutluydum özellike Baykaldan ama umutlarımı yerle bir etti..Yani bu chpyi destekliceğime GençPartiyi desteklerim.
|
"Kürt açılımı" denen şey medyanın uydurmasından başka bir şey değildir. Ben resmi yoldan CHP'nin ağzından böyle bir şey duymadım. Siz duyduysanız söyleyin biz de öğrenelim. AKP'den ne farkı kaldığını sormuşsunuz, laiklik desem yeter mi? Bugün ülkenin en büyük tehditi laiklik konusundadır. Laiklik karşıtı eylemlerin bu zamana kadar yapılanların birer birer yerleştikleri yerden silinmesi gerekir öyle değil mi?
Biz Türkçüler, aydın insanlarız. Kimsenin peşinden körü körüye gitmeyiz. CHP'nin peşinden de gitmeyiz elbette ve yeri gelince eleştireceğimizden şüpheniz olmasın. Fakat şartlara göre davranmak gerekiyor. DTP varken, hiç bir kürt gidip CHP'ye oy vermez. Bunu da iyi bilmek gerekir.
CHP'yi destekleyeceğinize Genç Parti'yi destekleyeceğinizi söylemişsiniz. Siyasi parti konusunda münakaşaya girecek değilim. Dilediğiniz partiyi destekleyebilirsiniz. Fakat ben oyumu, laik cumhuiryetten yana kullanacağım.