|
Türkçü.net benim de ilk Türkçülük okulumdur. Sanırım kapanmasından bir ay önce üye olmuştum. Otağdaki yazılar ,Türkçülük o kadar ilgimi çekmişti ki gece saat 4-5 e kadar konuları okuyordum. Otağda sanırım 10 iletim vardı . Türkçülükle tanıştığım ilk vakitler eklediğim iletileri hala merak ederim. Otağın kapanacağını ilk okuduğumda Türkçülük öğrenimim buraya kadar diye çok üzülmüştüm . Sonra atsızcılar.com otağında okuluma kaldığım yerden devam ettim.
Türkçü.net bütün Türkçülere kutlu olsun. İlk Türkçülük okulumu yeniden açan Kemal Abi'ye teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Otağın açılışındaki bozkurtun sesi içimizi yine hoş edicek, değerli makaleler bilgilerimize bilgi katacak.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."
Çİ-Çİ YABGU
|