Alıntı:
Başkan Denktaş adlı üyeden Alıntı
Bizim değer ölçütlerimiz herhangi bir din veya mezhep değildir.Tek ve gerçek ölçüt katıksız Türklüktür.Atsızcıların Türkçülük anlamında tek adres olmasının nedeni Türklüğümüze,Türkçülüğümüze başka hiçbir şeyi eklememiz,monte etmememizdir.Her geçen gün gerek özel olarak gerek sesli sohbet otağımızda gelip bize katılan,özellikle sesli sohbet otağımızda o sıcak sohbet ortamının hazzını aldıktan sonra samimi ve yürekli bir şekilde derin duygular ile birbirimize bağlanmamız şahsım ve diğer kandaşlarım adına bize çok büyük mutluluklar vermektedir.Gerçek ve samimi Türkçüler her geçen gün artmaktadır.
|
Değerli kandaşım....Çok güzel bir yorum
Benim bir samimi önerim olacak....Bence dini ve mezhebi konualrı tartışma dışı bırakın...
İsteyen sünni (ki ben öyleyim -ama arrapaçı değilim.inacım kendime) isteyen alevi şii ateist vb. ne olursa olsun...
Herkes Türkçü olsun bence yeter...
Bu konu Türk milletini bölmek için kullanılan vede kullanılmaya müsait hale getiren hainlerle doludur ....
Onların ekmeğine yağ sürmeyelim....
Zamanında melez arapçı mhp tarafından katledilerek küstürülmüş olan öz be öz Türk aleviler vardır...( bencei bu tamamen bir arrapçı komplodur) ...
Bu millet Özel harekat devi alevi kandaşımız Hüseyin Kocadağı asla unutmayacaktır ...aldığı etnik özürlü kellesinin sayısını bilen yoktur...
o yüzden derim dini vede mezhebi tartışmalar vede bölünmeler Türkçüler için etnik eniklerden daha zararlıdır...
Türklere hep içten saldırılmıştır.. .. Buna müsade etmeyelim...
Her Türkçünün inacına saygı lazımdır...ben böyle düşünüyorum....