|
Devlet yetkilileri ve kurumlarımız kimin için çalışıyor artık öğrenmek istiyorum. Belki bundan daha önemlisi bu ülkeyi kim yönetiyor, baştaki bir kaç lidermi yoksa brükselmi, Washington'mu? Biz ermenilere kızıyoruz ama bence yanlış adrese kızıyoruz, kızacağımız kesim bizi yöneten olan kesimlere. Bu kadar gülünç bir yönetimi bu zamanda göreceğimi akıl edemezdim, onbinler toplanıp pkk'nın bayraklarını açıyor.. İsyan çağrıları yapıyor, bizim o biçim emniyet görevlileri adamlara yalvarıyor gelin kandırılmış kardeşlerim diye. Zaten şununla bununla kardeş olmuşuz.. Bir aptal biziz, herkesi kucaklıyoruz. Bir karıncalar ile kardeş olmadığımız kalmadı, onlarıda yarın birgün kardeş görürsek şaşırmayacağım....Bir yandan ise böyle yöneticilerin çıkmasını anlıyorum, tv'lerde evlenme programımı mı ararsın herşeyin çıkı çıkmış.. Boş kalabakların ülkesinde, kendimi farklı bir dünya'da hissediyorum. Herkes zil takıp oynuyor, bir benmi hassasiyet taşıyorum bazı konularda.. Bazen bu boş kalabalığa, bende katılayım diye düşündüğüm oluyor.
|