Tekil İleti gösterimi
Alt 30.04.2008, 16:09   #1 (İleti Bağlantısı)
ALTAR
Otağ Yöneticisi

ALTAR - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 727
ALTAR Rss Beslemesi
3 MAYIS'I KATLETMEK

3 Mayıs 1944'de Ulu Türkçü Nihal Atsız Ata ve arkadaşları Türkçülük için bedel ödemiş ve sonraları bu günü Türkçülük Günü ilan etmişlerdi.
Ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da çapulcu ülkücüler yine haysiyetsizce davranıp bu günü sahiplenmeye çalışmışlardır.

Korkak feyzullah'ın sanki bir cesaret gösterip yargılandığını Türkçülük için bedel ödediğini iddia ederler.Ancak bu çapulcuların kıçbuğu 3 Mayıs'da aynen şu sözlerle kendini savunmuştu:

'Dava da bahsi geçen Atsız ve grubu ile hiçbir bağım yoktur.Taşıdığım milli duyguların verdiği heyecanlarla,hiç düşünmediğim ve hatırımdan geçirmediğim manaları da ifade edebilecek olan şeyler yazdığımı,sorguya çekildikten sonra anladım.Fakat lütfen emin olmanızı isterim ki,ben bunları bir maksatla yazmış değilim.Edebi ve parlak cümleler yazmak için millete şamil,umumi manalar kastederek yazdım.
Şimdi sizlerden beni affetmenizi bir an evvel tahliye etmenizi istirham ediyorum.
Bundan sonra kendi vazifemle meşgul olacağıma söz veririm.38 günden beri maddi manevi büyük ızdırap ve elemler içindeyim.Bu kadarını artık bana kafi görmenizi istirham ederim.Cezadan maksat insanları ıslah etmek olduğuna göre bu tutukluluğumun bana büyük bir ibret teşkil edeceğine inanmanızı istirham ederim.
Bir an evvel tahliye etmenizi arz ederek saygılarımı sunarım.'

İşte çapulcu ülkücülerin sürekli cesaret ve metanet ile övgüye mazhar ettiği feyzullah kürdeş in konuşması.
Demek ki kıçbuğunuz amerikan desteği almadan önce hiç de cesaretli değilmiş hatta şu sözlere mahsar olacak kadar onursuz haysiyetsiz ve bir o kadar da korkakmış.

'Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin
Degişilir topu da bir sokak kaltağına.'

Şimdi bu denli korkak ve orda bulunmaktan pişmanlık duyan arap kardeşi feyzullah kürdeşin çapulcu ülkücüleri çekin elinizi 3 Mayıs'dan.
Türkçülük Günü'nü Milliyetçiler Bayramı adı altında değiştirmeye ve yozlaştırmaya hakkınız yok.

3 Mayıs Sadece Atsız'ın ve onun yolundan giden Genç Atsızların günüdür,sizin gibi kalleşlerin ve onursuzların olmayacaktır.

3 Mayıs Bozkurtların günüdür,Farelerin değil.