Tekil İleti gösterimi
Alt 30.04.2008, 21:41   #19 (İleti Bağlantısı)
Yurt Ötüken
Yeni Üye

Yurt Ötüken adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Esenlikler soydaşlar,
Bende size gerçekten kendi başımdan geçmiş bir olayı anlatacağım. Bende arkadaşımızın başına gelen olayın daha büyük çaplısını yaşadım. Bende Atatürk Üniversitesi öğrencisiydim yıllar evvel. Erzincanda okudum. Ülkücü kökenli bir aileden referansla oraya gitmiştim. O yıllarda erzincan ülkü ocağı başkanı olan zat hem babamın arkadaşıydı. Hemde bizden yaşça epey büyük ağabey dediğimiz bir adamdı. Benden önce de bir çok kız öğrencinin başına gelmiş benzeri tipten olaylar. Bir kaç ay ilgilenir gibi duruş sergiledi. Ağabey sıfatıyla. Sonra okulun kantininde beni çağırdı, yemek hazırlanan ayrı bir bölüme. Oradaki hizmetçi bayana biraz çıkarmısınız dedi. Bak dedi. Bildik öğütlerden başladı. Yani seni düşünüyormuş gibi. Oranın nasıl kurtlar sofrası falan olduğundan bahsetti. Tabi bir eli omzumda.İçki içmişti. Ama eli hiç rahat durmuyordu. Elle çirkin bir hareket yaptı. Taciz yani. O zaman tiksindim yani o camianın bütününden. Sonrasında da o camiayla olan bütün diyaloğumu bitirdim. Onlardan kimse kalkıp beni haklı görmedi. Sevgili reisleri onların nazarında haklıydı. Çünkü onların çobanlarıydı ve onlarda bir koyun sürüsüydü. Bu anlamda çokta anormal karşılamıyorum bu tip davranışları. Çünkü ahlaksız adam çok içlerinde. Bu yaşanmış olayı size aktarmak istedim. Şimdilik esen kalın.
Yurt Ötüken Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla