|
Yaşım daha on altıydı o yıllarda ben Türkçülüğe yeni yeni adım atıyordum vede benim gibi Irkçı düşünen dostar arıyordum Atsız atayı duymadığım için türkeş bana daha yakın görünüyordu babam chpliydi koyu bir laikti bende laiktim ama Türkçüydümde vede laiklikle Türkçülüğü bir arada savunan bir grup arıyordum adına güvenip bir tane partiyi seçtim (milliyetçi hareket partisi) ve o partiyi gerçekten milliyetçi bir parti sandığım için ülkü ocaklarını merak ediyordum vede babamdan gizlice ülkü ocaklarına gitmeye başladım büyük bir umutla gitmiştim milliyetçi arkadaşlarımı bulmak için ama içeri girdiğimde büyük bir hayal kırıklığına uğradım oralarda bırakın Türkçülüğü savunacak insanları Türklerin dünyadaki nufusunu bilmeyen insanlar bile var laiklikten çok ümmeti vede yobazlığı savunuyorlardı her cuma toplantılar yaparlardı ve toplantılarda güncel konular yada Türk milletinin geleceği değil mhp nin nasıl iktidar olucağı nasıl oy toplayacağı konuşulurdu vede ülkü ocaklarında her zaman kabadayılar yeni gelenleri ezmeye çalışanlar herkezden borç isteyen açlar çocuk çocuk dolu olur böyle cahil insanlarla Turancılık olmuycağını anladığım için ocaktan çıktım onların rezilliklerini Türkçülüğe heveslenen arkadaşlarımada anlattım ne yazık ki Turancılık konusunda umudumda kırılmıştı çünkü tek onları milliyetçi sanıyordum ama bu siteyi görünce umudum yerine geldi vede bu konuyuda görünce hem sevindim hemde bunları sizinle paylaşmak istedim
Y.N. Yazım kurallarına dikkat ediniz. Cümle sonlarında nokta kullanılır.