Tekil İleti gösterimi
Alt 03.05.2008, 01:37   #2 (İleti Bağlantısı)
osman batur
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 21
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 12 askerin şehit edilmesine tepkiler sürerken çeşitli ülkeler ve sivil toplum kuruluşları da taziyelerini farklı kanallarla dile getirmişlerdi. Türk Milletine taziyelerini ileten son kişi ise Afganistan Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı sıfatıyla Orgeneral Raşit Dostum olmuştu. Dostum, bazı gazetelere verdiği taziye ilanında "Aldığımız bilgilere göre maalesef 12 Mehmetçiğimizin kanlı terör örgütü PKK tarafından namertçe şehit edilmiş ve 16 Mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. Milli İslami Hareket Partisi'nin Liderlik Konseyi ve özellikle Afganistan'da yaşayan Türk Soylular adına Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, Türk halkına ve şehit ailelerine başsağlığı dilerim." demişti. Dostum, hükümetin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin teröre karşı verdiği mücadeleyi sonuna kadar desteklediğini de belirtti.

İşte bu kapsamda yazılı bir açıklama yapan Orgeneral Dostum, yüce Türk Milletinin aleyhinde gelişen her türlü fitne-fesat hareketlerine karşı duruş göstermeye hazır olduklarını açıkladı.
osman batur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla