Alıntı:
KÜR ŞAD BOZKURT adlı üyeden Alıntı
KANDAŞLARIM; doğru söylüyorsunuz, Deniz Baykal oraya en çok yakışan ve şu anda milliyetçilik ve laikliği en çok savunan adamdır siyasi partiler içinde. mhp nin milliyetçilik politikasının yüz katı milliyetçilik yapar Deniz Baykal. fakat CHP'nin BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ten sonraki politikalarına bakarsak sadece ATATÜRK'ümüzü kullanan bir parti olarak karşımıza çıkar. bizim için en iyisi BAŞBUĞ ATATÜRK dönemi CHP'sidir. keşke ATATÜRK'ün milliyetçilik politikasına özümseseydi CHP. fakat partinin ATATÜRK'ten sonraki geçmişine bakarsak hiç de öyle(milliyetçi) olmadığı görülür. aksine komünizm taraftarı olmuştur CHP . keşke Deniz Baykal milliyetçiliği içtenlikle savunsa. benim düşüncem; sadece çıkar elde etmek için milliyetçiliği savunduğudur Deniz Baykal'ın.
|
Tipik bir ülkücü ağzıyla konuşmuşsunuz. Peki söyler misiniz cumhuriyetin bu kadar örsendiği şu devirde hangi partiye oy verilmesi gerekir? Geçmişe takılıp kalarak değil, bugünün şartlarını değerlendirerek cevap verin. Bugün oy kapmak uğruna hiç bir siyasi parti açıkça laikliği savunamıyor, türbana karşı çıkamıyor. Bunu bir tek yapabilen CHP'dir.
Milliyetçilik yönüne gelince; ben Deniz BAYKAL'ın daha hiç bir kürt peştemalı bağlayıp konuşma yaptığını görmedim ama bunu Erdoğan da Bahçeli de yaptı. Ayrıca şu alt kimlik üst kimlik meselesine en çok karşı çıkıp "Türkiye'de bir tek kimlik vardır, o da Türklüktür" düşüncesini en çok savunan yine CHP oldu. Ayrıca CHP milliyetçiliğe karşıysa, bana CHP'den daha milliyetçi bir parti gösterir misiniz?