Tekil İleti gösterimi
Alt 04.05.2008, 23:17   #8 (İleti Bağlantısı)
Güntülü
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Herkesin dini inançlarına saygım vardır lakin akp başa geleli bu türbanlılar ve türban taraftarları işi azıttı. Yıllardır üniversitelere türbanın üzerine peruk takarak girdiler saray soytarısı gibi; başını örtmeyenlerden en ufak bir tepki almadılar. Sanıyorum iki hafta üniversiteye türbanla girebilme hakkı elde ettiler ve başı açık olanlara karşı bir zafer kazanmış gibi tavırlara girdiler.
Senelerden beri istedikleri fırsatı elde etmiş durumda dinci kesim. Bunu da ellerinden geldiği derecede kullanmaya; değerlendirmeye bakıyorlar. "Ne yaparsak kardır!" zihniyetini taşıyorlar.
Başı kapalı olanların üzerlerindeki örtüye güvenerek ne haltlar yediğini hepimiz hergün görüyoruz. Başı açık kızlar onların yaptığının yarısını bile yaptığı anda onca tepkiyi üzerine çekmesine rağmen; örtülü olan genel evden bile çıksa namusundan bişey kaybetmiyor.
Canan Arıtman'ın giyimini ben çok beğeniyorum. Çok modern giyiniyor. Aşırı açılıp saçılmaya bende tepki veririm ama kadın son derece güzel giyiniyor ve ölçüsünü de biliyor, ne giyse yakışıyor.
Kadınlara bu tarz kıyafetler yakıştığı gibi; meclise de bu tarz hanımlar yakışıyor. Bu adamların kime nasıl kötü söz söyledikleri aslında hiç önemli değildir keza Eğer Canan Arıtman hakkında" bu kadın namusludur " deselerdi acaba bu kadın ne gibi bir ahlaksızlık şerefsizlik yaptı ki bunlar onu aklıyorlar diye düşünürdüm.
Bu arada aklıma da Nefi'nin bir iki dizesi geldi:
Bize kelp demiş Tahir Efendi;
İltifatı bu sözde zahirdir...
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla