Tekil İleti gösterimi
Alt 05.05.2008, 19:53   #1 (İleti Bağlantısı)
Toluntegin
Türkçü

Toluntegin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 101
Toluntegin Rss Beslemesi
Yurdumuzda yeni bir bölücülük

Esenlikler andalar,

Daha önceki senelerden hatırımda kalan şeyleri sanırım bu sene yine yaşıyoruz.Hıdrellez denen 6 Mayıs'a düşen gün.Ben çocukluğumdan beri ailemin,komşularımın hemşehrilerimin ve diğer Türk ailelerin bu günde akşam saatlerinde dışarıya çıkarak kadınların lastik atladığını,insanların ateş yakıp üzerinden atladığını ve lokma pişirilip dağıtıldığını görürdüm.
Her ne kadar dini bir terim olsa bile Türkiye Türklerin genelinde anılan bu gece son zamanlarda farklı bir alana çekiliyor.
Hint uzantısı çingeneler televizyon sunucularının diliyle romanlar,(ki kendileri bu sözü haketmiyor çünkü Roman romalı demektir bunlar o tarihe bile sahip değiller) bu günde vur patlasın çal oynasın Ahırkapı'da,Sulukule'de vs yerlerde kameralara alınıp görüntüleri halkımıza veriliyor.Bu akşam birkaç kanalda izledim,televizyonlar bu bölgelere gitmiş,fuhuş kapkaç uyuşturucu bölgelerini bize eğlence bölgesi gibi sunar olmuş.
Geçen sene Avrupa Birliğinden sanırım 'Dünya Çingene birliği' gibi bir gürültünün başkanı bu günde bu bölgeye gelmişti ve üstüne basa basa tüm çingenelerin bir kökten geldiğini hepsinin ezildiğini,asimilasyona uğradığını söylemişti.
Tıpkı TÜRK bayramı Ergenekon'u k.rtlere mal eden ve onları sahiplenmesinde teşvik eden bu medya ve yardakçıları şimdi de alakası olmayan bir şekilde çingenelere 6 mayısı mal ediyor.
Yazımı bitirirken dışarıda ateşten atlayan çocukların seslerini duyuyorum,bir kaç yıl sonra Cemre günlerini de çerkeslere malederlermi diye kendi kendime düşünüyorum.

Tanrı TÜRK'ü korusun!
Toluntegin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla