Tekil İleti gösterimi
Alt 05.05.2008, 21:05   #117 (İleti Bağlantısı)
KOCATÜRK

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,504
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Bahar ECE adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Bana göre yine fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır.
işte sorun bu cümlede yatıyor..

fenerli olmak kati surette bir ayrıcalık değildir..

"Esas olan bütün yaştaki Türkler için Beden Eğitimi sağlamaktır.
Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler , zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben Sporcunun zeki ,çevik aynı zamanda ahlâklısını severim.
Her çeşit spor faaliyetini Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lâzımdır.
Müspet bilimlerin temellerine dayanan , güzel sanatları seven , fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kuvvetli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık delilidir. Her boy ölçüşmede arkalarında Türk Milletinin bulunduğu ve Millet şerefini düşünmelerini Türk sporcularına meslek düsturu olarak kaydediyorum.
Esas olan bütün yaştaki Türkler için beden eğitimi ve terbiyesini sağlamaktır.

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK "

Görüldüğü üzere ; BAŞBUĞ'un bu konudaki emir ve talimatları kesindir.
BAŞBUĞ ATATÜRK ; takım tutmaktan ziyade , TÜRKLERİN beden eğitiminin ve terbiyesinin sağlanması için spor yapılmasını ve tatlı rekabet edilmesini emretmiştir.

Hiç bir takım veya değer ; TÜRKÇÜLÜĞÜN önüne geçemez.

Eğer feneri çok seviyorsan , burada kullanman gereken uslup " fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır " değil ; "ben fenerliyim. yaşasın fener... fener fener dünyayı yener " gibi cümleler kurman daha doğru bir davranış şeklidir...

Bir diğer ikinci hata ise ; TÜRK IRKINA mal olmuş eşsiz ulvi şahsiyetleri bir takımın taraftarıymış gibi göstermek olur.
Başta BAŞBUĞ ATATÜRK olmak üzere hiç bir TÜRKÇÜ'yü herhangi bir takım , siyasi parti veya zümre sahiplenemez..
Çünkü onlar , TÜRK IRKINA mal olmuş şahsiyetlerdir.

Bir diğer üçüncü hata ise ; bazı takımlara " cumhuriyet , imparatorluk " gibi sıfatların verilmesi hususudur.
TÜRKİYE devleti bir Cumhuriyettir.. Cumhuriyet içinde Cumhuriyet olamaz..
Bunun aksine "fener cumhuriyeti " veya " falanca takım imparatorluğu " demek ; bölücülük yapmakla eşdeğerdir ve bir TÜRKÇÜ'nün asla yapmaması gereken bir davranıştır.

Dördüncü yapışan hata ise ; rakip takımların yabancı takımlarla yaptığı maçlarda yabancı takım lehine tezahürat yapmaktır.

Bir TÜRK için falanca takım değil ; TÜRK OLMAK ÖNEMLİDİR..

Dolayısıyla rakip takımın yabancı bir takımla yaptığı maçta yabancı takımı desteklemek , rakip TÜRK takımının yenilmesini arzu etmek ; TÜRK IRKINA İHANETTİR.

ben fenerli değilim.. Ama fenerin avrupa'da yaptığı her maçta sonuna kadar feneri destekledim. chelsa karşısında elenmesine de son derece üzüldüm..
Bir TÜRK takımının başarısı ; MİLLİ bir başarıdır.. TÜRK IRKININ başarısıdır. Onur duyarız , şeref duyarız.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla