|
böyle görüntüler benim bayragima ve milletime olan bagimi kat kat arttiriyor...
O bayragi yerde görünce sanki canimdan bir parcayi oraya koymuslar , yavrumu oraya koymuslar da üzerine basiyorlar gibi bir duyguya ,kin ve nefrete kapildim.
Nedir bizim sucumuz?
Zamaninda köklerini kazimamis olmamiz mi? Yoksa millet olarak yüzyillardir onlardan üstün oldugumuzu gözlerine soka soka yasamamizmi?
Peki bugüne bakinca ne görüyorsunuz??
Kutsalima yapilan saygisizlik hat safhada, ermenilerin bu yaptigina kiziyoruz peki tepkimiz nedir?
Burada yazdigimiz iletiyi bizleden baska okuyan gören duyan varmidir? Varsa bile kaale alinmaktamidir?
Yetkililer zaten suskun, basbakan diye getirmisler bir gürcüyü ( ermeninin kapi komsusu)... Ne bekliyoruz ki? Kalkipta hop noluyo demelerinimi??
Ya daha 1-2 sene evvel o kutsal bayrak bu ülke sinirlari icinde yerlerde sürüklenip ezilmedimi?? O bayragi ezenlerin baslari bugün o bayraga renk versin diye kanlarini dökenlerin sayesinde acilan Büyük Milletimin Meclisinde bu devletin parasini yemiyorlarmi???
Bir kac andam sormus?? Acaba Hrant Dink öldügünde Hepimiz ermeniyiz ! diye bagiranlar bugün ne diyecekler diye...
Cevabini vereyim...
Artik Hepimiz daha da ermeniyiz diyeceklerdir....
Cünkü akli basinda hic bir Türk evladi ben ermeniyim diyecek kadar alcalmamistir.
|