Tekil İleti gösterimi
Alt 07.05.2008, 14:33   #3 (İleti Bağlantısı)
AltayKan
Türkçü

AltayKan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 138
AltayKan Rss Beslemesi
Andalar size küçük bir örnek vereyim,benim lise birde okuyan bir tanıdığım bana birgün dedi ki;"abi komünizm nedir?".Dedim ki "ne oldu niye sordun,çok gereksiz birşeydir".Bana dediği "arkadaşlarım hatırla sevgilimi izliyor ve yaşasın komünizm,yaşasın dev-lis diye bağırıyorlar bende birşey anlamadığımdan öylece kalıyorum".Sonra birde odasında bir kitap gördüm adı "darağacında üç fidan" dedim "bunu kim verdi sana?".O da dedi ki "arkadaşım verdi okuyayım diye"....

Elimden geldiğince önlem alıyorum ama sonu nereye varır bilmiyorum.Çünkü görüldüğü üzere çeşitli filmlerle,dizilerle,müziklerle,festivallerle,gençl er en kolay kandırılabilecek yaşta bu zehire özendiriliyor,aynı uyuşturucu gibi.Ve gençler neye hizmet ettiğini bilmeden birbirlerinden etkilenerek saf saf bağırıp çağırıyor,1 mayısta meydana gidiyor,che tişörtleri giyiyor,kızıl komünist kitapları,dergileri,gazeteleri okuyor,yalnızca özentilikle başlayan bu hastalık gitgide onların beyinlerine yerleşiyor ve onları sakat düşüncelere sahip birer birey durumuna getiriyor...

Soydaşlar hiçbir düşman küçük görülmemeli,hele ki düzenli ve sürekli propagandası yapılıyorsa...