Tekil İleti gösterimi
Alt 07.05.2008, 15:07   #4 (İleti Bağlantısı)
KARAORKUN
Türkçü

KARAORKUN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BÜYÜK TÜRKELiNiN ARTViN iLi
İletiler: 162
KARAORKUN Rss Beslemesi
Alıntı:
AltayKan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Andalar size küçük bir örnek vereyim,benim lise birde okuyan bir tanıdığım bana birgün dedi ki;"abi komünizm nedir?".Dedim ki "ne oldu niye sordun,çok gereksiz birşeydir".Bana dediği "arkadaşlarım hatırla sevgilimi izliyor ve yaşasın komünizm,yaşasın dev-lis diye bağırıyorlar bende birşey anlamadığımdan öylece kalıyorum".Sonra birde odasında bir kitap gördüm adı "darağacında üç fidan" dedim "bunu kim verdi sana?".O da dedi ki "arkadaşım verdi okuyayım diye"....

Elimden geldiğince önlem alıyorum ama sonu nereye varır bilmiyorum.Çünkü görüldüğü üzere çeşitli filmlerle,dizilerle,müziklerle,festivallerle,gençl er en kolay kandırılabilecek yaşta bu zehire özendiriliyor,aynı uyuşturucu gibi.Ve gençler neye hizmet ettiğini bilmeden birbirlerinden etkilenerek saf saf bağırıp çağırıyor,1 mayısta meydana gidiyor,che tişörtleri giyiyor,kızıl komünist kitapları,dergileri,gazeteleri okuyor,yalnızca özentilikle başlayan bu hastalık gitgide onların beyinlerine yerleşiyor ve onları sakat düşüncelere sahip birer birey durumuna getiriyor...

Soydaşlar hiçbir düşman küçük görülmemeli,hele ki düzenli ve sürekli propagandası yapılıyorsa...
Kandasim AltayKan, beni yanlis anlamayacagini umarak bu konuya iliskin düsüncelerimi belirtmek isterim. Birak o tanidigin genc kardesimiz sözünü ettigin kitabi, ya da benzerlerini, eline gecen karsit görüslü olan olmayan bütün kitaplari okusun.
Sonra o kitabi veren arkadasina örnegin Atsizin kitaplarini verebilir.
Ikisininde dogruyu yanlisi sorgulamayi bu yöntemle ögreneceginden kuskun olmasin.
Günü geldiginde senin de yardimin ile o tanidigin damarlarinda dolasan asil kanin geregini yerine getircektir.

Kendimden örnek verecek olursam Kizil, kara, yesil icerikli kitaplar okumakla Türkcülük karsiti olunsaydi su anda ben bu otagda olmazdim. Bir tartisma ortaminda Türkcülügü öteki yabanci görüsler karsinda savunabilmek, karsit görüstekilerin yanlislarini yüzlerine carpabilmek icin baska görüsten olan kisilerin kitaplarini okumak gerekir.
Otagdaki büyüklerimiz sag olsun gün gectikce bilgime bilgi katiyorum.
Atsizin ögrencisi olabilmek bir ayricaliktir.

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
KARAORKUN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla