Tekil İleti gösterimi
Alt 07.05.2008, 15:49   #5 (İleti Bağlantısı)
AltayKan
Türkçü

AltayKan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 138
AltayKan Rss Beslemesi
Alıntı:
KARAORKUN´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandasim AltayKan, beni yanlis anlamayacagini umarak bu konuya iliskin düsüncelerimi belirtmek isterim. Birak o tanidigin gemc kardesimiz sözünü ettigin kitabi, ya da benzerlerini, eline gecen karsit görüslü olan olmayan bütün kitaplari okusun.
Sonra o kitabi veren arkadasina örnegin Atsizin kitaplarini verebilir.
Ikisininde dogruyu yanlisi sorgulamayi bu yöntemle ögreneceginden kuskun olmasin.
Günü geldiginde senin de yardimin ile o tanidigin damarlainda dolasan asil kanin geregini yerine getircektir.

Kendi adima diyebilirim ki üc -bes baska görüsün kitaplarini okumakla Türkcülük karsiti olunsaydi su anda ben bu otagda olmazdim. Otagdaki büyüklerimiz sag olsun gün gectikce bilgime bilgi katiyorum.
Atsizin ögrencisi olabilmek bir ayricaliktir.

Yok kandaş yanlış anlamam.Bende bir Türkçülük öğrencisiyim burda...

Doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmek için tabi ki o yayınların okunması gereklidir,hatta bizde bu yayınları okuyup izlemeliyiz ki düşmanı tanıyalım,onu yorumlayıp zayıf yönerinden tutalım ancak lise çağında bir genç,sığınacak bir yer arayışındadır.Ben herzaman onun yanında değilim,arkadaşlarıyla benden daha çok süre birlikte ve gençliğin verdiği kendini arkadaşlara kabul ettirme çabası var,aynı sigara örneği gibi.İlk özenmeyle ve arkadaşlar arasında hor görülmemek için başlanır,sonra ömrünün sonuna kadar bağımlı kalınır,zararalı olduğu bilindiği halde.Bu durumda iplerin elden kaçma olasılığını herzaman düşünmeliyiz değil mi?

Bende bir gencim ve bu dönemlerden daha yeni yeni çıkıyorum ya da öyle zannediyorum.Ama iyi kötü olanların farkındayım.Çevremden etkilensem belki daha farklı olabilirdim belki solcu olurdum,belki sigara bile içerdim ama bunları yapmıyorum.Herkes benim ve bizim gibi şanslı yada iradesine hakim olmayabilir.Saygılar...