Alıntı:
Savaşçı_Türk adlı Üyeden Alıntı
Esenlikler kandaşlar hepinize, bu söyleyeceğim şeyler çoğunuza saçma gelebilir. Yönetici ağabeyler eğer saçma olursa konuyu silebilirsiniz ama ben bu soruyu sormadan edemeyeceğim. Ben bu siteye üye olup buradaki yazıları okumaya başlamadan önce, ne yalan söyleyeyim Müslümanlığa düşkün, üzerine toz kondurmayan, Müslümanlık üzerine az bir eğitim dahi almış birisiydim. Hatta atalarımız Müslümanlar diye böyle şanlı devletleri, ülkeleri olduğunu da sanırdım. Ama böyle şeylerde nedenini sorduğumda tam bir yanıt alamazdım, hep yarım yamalak yanıtlar, yarısı açık yarısı gizemli yanıtlar alırdım. Ama bu sitedekiler gerçekten de çok mantıklı geliyor insana. Bu sitedekileri okuduktan sonra oturdum da düşündüm epey. Sonunda karar verdim ki bu site her konuda tamamen haklı. Şimdi Şamanist olmayı da düşünüyorum. Ama ne bileyim, Müslüman olarak doğunca ve bu kadar senedir Müslüman kalınca şu anda içimde de Müslümalığı bırakmayan istemeyen garip bir şey var. Bunun yanında bir de aile komşu etraftaki insanlar var. Eminim ki Müslümanken din değiştiren bir insan hepsi ilk defa görecek ve mahallede bana karşı bir düşünce oluşacak. Ve de aynı evi paylaştığım bir aile de var. Peki buradaki kandaşlarımın hepsi doğduklarından beri mi Şamanistler? Yoksa sonradan din değiştrip olan var mı? Varsa benim bu bahsettiklerim gibi zorlujlar yaşamadılar mı, kafaları karışmadı mı? Yaşadılarsa bu zorlukları nasıl aştılar? Yani kısaca bu konuda doğru bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Saçma olduysa konu tüm yöneticilerden ve tüm üyelerden özür diliyuorum tekrar, esen kalın...
|
Anladığım kadarıyla senin dini hassasiyetin var, ama bize yaranmak için Şamanist olmaya çalışıyorsun. Bence bu senin kendi içinde çözmen gereken bir sorun. Kendin araştır, öğren. Bu konu hakkında yazılmış kitapları oku. Ayrıca otağda Şamanizm (Kamcılık) konusunda bir sürü yazı var.