|
Bende bugün film e gittim ve verdigim parayi helal etmiyorum. Filmin hakkini verememisler diye düsünüyorum. Elalem 300 homoseksüelin ölümünden hayali destanlar yaratirken bizimkiler HAKIKI destanlarimiza gerektigi degeri vermiyor.
Filmde hosuma gitmeyen taraflari:
-Iyi ermeni, kötü ermeni ayrimi yapiliyor ve ermeniler tarafindan yapilan zalimlikler hicbir sekilde yansitilmiyor cephane tasirken topu topu bir kere saldiriyorlar hepsi o isin ilginc yani kendilerine göre akillik edip isi baglamislar
Tümen Van dan ayrilirken bir darbe vurmus zayiflatmis!
ümmetci melezci anlayisindan uzak olup olmadigini bilemiycem ama hepimiz ermeniyiz hepimiz hrant dink iz mesaji veriliyor.
-Türkcülük yapan bir gence arkadaslari tarafindan hosnutsuzluk ifadesiyle dolu bakislar ve sonunda Türkcülük yaptigi icin KELEK deniliyor yanlis okumadiniz KELEK.
-Tarih bilgim cok iyidir diye bir iddiam yok ama ermeni ceteleri silahlarini bildigim kadariyla ruslar tarafindan almislardir. Filmde verilen mesaj Türkler ermenilere silah satti. Türkler o yillarda bir o savasdan bir o savasa girerken kendisine bile yetecek cephanesi yokken kime hangi silahi satiyorsun?
-Ve o cocuklarin cephane tasirken donup sehit olurken 4 bilemediniz 5 kere görüyorsunuz insan biraz daha titiz davranir bir destani anlatiyorsan eger bunu böyle gecistiremezsin. Izleyince ne dedigimi anlayacaksiniz
-Müzikde ayri bir facia her hüzünlü sahnede hep ayni müzik olurmu? Plak kirildi hissi uyandiriyor resmen. Ha güzel degilmi müzik harikulade güzel ama sahneleri anlatirken farkli sarkilarla zenginlestirmeleri lazimdi.
Zaten silahli catisma sahnelerini vesaire aksiyon sahnelerinden hic bahsetmiyorum(zaten yok) hala bir gelisme bir kalite göremiyorum.
bilmiyorum ben mi cok abartiyorum yok eger bunada sükür, tarihimizle ilgili hic filmimiz yok diyorsaniz birsey söyleyemem ama sinirlerinizin bozulmasini istemiyorsaniz gitmemenizi tavsiye edebilirim zira ben asiri derecede sinirlendim.
|