|
Fatih'e (İstanbul) gelip gidenler bilir; Fatih Camiinin büyük duvarlarının Akdeniz Caddesi tarafında devasa bir afiş vardır. Benim bildiğim bir aydır duran bu afişte "Şifahen değil, acilen yardım" yazar. Bahsettiği yardımın Filistin'e gitmesi gerektiği de aynı afişle ifade edilmektedir. Çok büyük olan bu afişin sahibi İnsani Yardım Vakfı adında bir yobaz kuruluşudur.
Uzağa gitmeyin şurada, yanıbaşımızda Türkmenler kan ağlıyor. Şerefsiz araplarla aşağılık kürtler Türkmen kardeşlerimize etmediğini koymuyor. Üstelik Ulu Önder Atatürk, ömrü yeterse Kerkük ve Musul'u da Türkiye'ye dahil etmek istediğini söylemişken bu konuda ağzını bıçak açmayanlar, mesele ta cehennemin dibinde oaln, üstelik zamanında bizi satmış, bugün de kendi topraklarını İsrail'e satmanın ceremesini çeken iptidai Filistin olunca feryada başlıyorlar.
Eğer araplar onurlu bir duruş sergilese, emin olun koca Amerika ekonomisini bile sarsarlar. En basidinden arap kralları yatırım ve mevduatlarını geri çekse, Amerika ekonomisini düşünemiyorum. Fakat bunu yapmıyorlar. Yani sırf para uğruna soydaşlarının ezilmesini kabul ediyorlar. Bu adamlar için uğraşmak boşuna ve gereksizdir. Filsitinlilerin hiç bir şey hak ettiklerini sanmıyorum.
|