Tekil İleti gösterimi
Alt 11.05.2008, 23:09   #1 (İleti Bağlantısı)
Bilgetegin
Irklar Üstünde Türk Irkı

Bilgetegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Son zamanlardaki çapulcu giysiler.

Ya bakıyorumda benim yaşımdakiler benden büyükler ve küçüklerin üstlerin İngiltere bayraklı, Brezilya bayraklı polarlar, kısakollar vs. giysiler. Bunları nasıl giyebildiklerini bir türlü anlamıyorum. Tanımadığım bile olsa bazılarına soruyorum " Sence bu giydiğin bayraklı ülkedeki insanlar Türkiye bayraklı, yazılı giysiler giyiyorlar mı? " veyâ sen " İngiliz misin? " sorusuna tabiî ki "Hayır" diyorlar ama gereğini yerine getirmiyorlar. Utanmaları için yeriyorum, bazılarında gelişme var ama bazılarında hiç birşey yok! Ayrıca bir kısakol gördüm arkadaşın üstünde yazılar biçimler birbirine karışmış, içine farkettirmeden haç işaretleri yerleştirmişler, derhal çıkartıp yakmasını söyledim yabancı bir satış mağazasından almış reklâm olmasın diye yazmıyorum adını. Durum bundan ibâret. Birde sormak istediğim bir nokta var bir Türkçü giyimine dikkât tabiî ki etmeli! Ama bu etkenler neler olmalı? Bir Türkçü nasıl giyinmeli? Birşeyler biliyorum, Örn. bir bedevî gibi giyinmemeli! Bir Avrupa özentisi gibide giyinmemeli! Sizde bildiklerinizi yazın hepimiz aydınlanalım. Şimdiden sağolun. TTK.
Bilgetegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla