Tekil İleti gösterimi
Alt 12.05.2008, 23:23   #22 (İleti Bağlantısı)
KARAMANOĞLU
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
AsA adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Karşımızdaki insanları bilgilendirmemiz gerekiyor.
Şahsen ben sınıfımın panosuna, 'Şamanizm' hakkında bilgiler astım, keza aynı şekilde şu anda 'Atatürk'ün Türlük üzerine sözleri' panoda yer almakta.
Zaten, bi' kez tartışmaya girdiğin zaman arkası geliyor ve hangi görüşü benimsediğiniz insanlarda yer ediyor. Şimdi benim okulumda bana kafatasçı diyorlar, ülkücü değil. Hatta şamanist bile diyorlar. Kısacası bize ülkücü denmesini istemiyorsak aradaki farkı karşımızda yer alan bireylere anlatmalıyız.
Sınıfta sizi ima ederek"aşırı uçtakiler yanlış yoldadır,Türkler müslümandır,ırkçılık ahmakların işidir,bu ülke hepimize yeter" vs. gibi sözler söyleyebilirler.Hatta bir gurup içerisinde sizin ırkçı olduğunuzu söyleyip o gurubun içerisindeki kırolara sizi bir hedef tahtası gibi gösterebilirler.Çok yolunuz kesilir,belki kavga edersiniz belkide vurulur yada vurursunuz.Türkçülük her babayiğidin harcı değildir.Türk'ün dostu olmadığı gibi düşmanıda çoktur.Millete Türkçülüğü bir türlü anlatamazsınız.Türkçülük ile Çapulculuk(Ülkü lafını çapulculara bırakmak saçmalıktır) farkını anlayamazlar.Gün gelecek bütün hain,işbirlikçilerin üzerinden buldozer gibi geçilecektir!
Tanrı Türk'ü Korusun!
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla