Tekil İleti gösterimi
Alt 13.05.2008, 00:32   #25 (İleti Bağlantısı)
Horasanlı Türk
SAFKAN

Horasanlı Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
IRKÇI
Size bir tavsiyede bulunayım: Siyasî amacı olmayan fakat sosyo-kültürel seviyesi yüksek, kaliteli ve iş güç sahibi kişilerin bulunduğu büyük derneklere katılıp fikirlerinizi yaymaya çalışın. Mesela Hayvanları Koruma Derneği gibi dernekler bu iş için idealdir. Bu tür derneklerde kürtler, yobazlar, vs. olmaz; çağdaş fikirli Türkler olur. Herhangi bir siyasî görüşe sahip olmayan ama AKP iktidarına, PKK terörüne ve irticaya karşı tepki gösteren bu insanlara belli bir zaman dilimi içerisinde Türkçülüğü aşılamak pek de zor değildir. Yeterli sayıda kişi topladığınızda dernek kurarsınız
Kastım dediğiniz gibidir.

Türk ocağının durumunun farkındayım fakat içeride çaba gösterenler mevcut.

Bende Alevi bektaşi inanç sahiplerinin bulunduğu bir dernekte Gençlik başkanlığı yapıyorum. Haftada ortalama 5.000 kişinin fikirlerini etkileme şansımız var. Biz bu etkileme sürecine inanç konusundan ziyâde, Mustafa Kemâl Atatürk'ün tüm sözlerini açıklamak ve belirlediği çizgi içinde nasıl yol alabileceğimizi gösterecek konuşmalarla başladık. Belki hepsini Türkçü yapamayız fakat Atatürk ile Aleviler arasındaki tarihsel gerçeği ve Alevilerin gayrı Türk olduğunu iddia eden kürdofillere de pabuç bırakmayız.

Alıntı:
IRKÇI
Birkaç kişi birleşip dernek kurmak gibi bir düşünceniz varsa boşuna uğraşmayın derim çünkü işi gücü olmayan, ailesinden aldığı harçlıkla geçinen gençler tarafından kurulan derneklerin ciddi bir icraatı olmayacağı gibi, ömrü de uzun olmaz; bir süre sonra dağılıp giderler.
Yapan arkadaşlarımız var, 1 yıl olmadı aslında yürür fakat aidat toplayıp belli başlı yerlere dergi satmaktan başka bişrey yapamıyorlar şuan. Çıkış yolları var aslında ama çok zor bir çıkış yolu. Şahsen ben de bir zamanlar dernek kurulsun istiyordum fakat dedim ya Türkçü büyüğümüzün uyarısı ile zaman kaybetmekten vazgeçtim...

Okul kulüpleri bile yeni kurulacak derneklerden daha çok iş görüyor ve etkin....
Yeter artık yeter! Kalmasın tek karış toprak, kurtarılsın zalim ayağı altından,
Kalmasın tek kardaşım esir, hür olsun Kaşgar'lı Mahmud'un yurdu Türkistan...
Horasanlı Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla