Tekil İleti gösterimi
Alt 13.05.2008, 00:43   #27 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU AKBÖRÜ
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bir fikir de benden urukdaşlarım;Üniversite yıllarında ülkücülükle tanışıp bir anda bambaşka oluveren çok yakın bir arkadaşım vardı.Ben ve benim gibi düşünenlere siz sahtekarsınız-sizi masonlar farmasonlar yönetiyor demeye başlamıştı .Uzaklaşmıştı bizden.Bilinen bir küfürdür bu Türkçüye..Nasıl vahyolunuyorsa mhp tarafında saf tutmayanın bizzat Türkçülük-vatanperverlik azminden nema görüp gizli işler peşinde olanların bariz maşaları olduğu söylenirdi.Hala da öyle küfür ederler Türkçüye.İlginç olanı bu değil ; ilginç olanı arkadaşımın bir anda selamun aleyküm demeye başlaması ve bana Türk nazi arkadaşlarının olduğundan gurur ile bahsetmesi? Nazi? Aklı başında olan bir Türk evladı nazi olmaz..Zaten nazi olan Türk olamaz.Büyük bir aymazlıkla halen gerçek Türkçü olduğunu iddia eden bu adam beni de mason maşası yapmıştı 2 sene önce.
Öylesine yozlaştırılan,öngörüsünden muaf tutulmaya çalışılan bu gibi insanlar ne olup bittiğinin farkında dahi değildirler..Bir fikrimi daha ileteyim ki bilmediğiniz bir husus değildir zaten ; Hüseyin Nihal Atsız'dan ''Atsız hoca'' diye bahseden bir aymaz var ise çevrenizde orada Türkçülüğe,Atatürk'e hasımlık vardır.Atsız beğ'den ''Hoca'' diye bahsedebilen bir şahıs , Türkçü olmadığını - ve asıl kendisinin bir maşa olduğunu ne zaman anlayacaktır ?
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla