Alıntı:
Kağan_MT adlı Üyeden Alıntı
Selam Kardeşlerim Abilerim;
Ben 16 yaşında lise2 ye giden öğrenciyim, ben bu zaman kadar sınıfımda hep sol görüşlyüm gibi yorumlar yaptım yani ailem solcu oldukları için gerçi benimde sol görüşüm vardı taki böyle bir güzel otağı tanıyana dek.Sizce böyle bir durumda ben sınıfta Trükçülük hakkında yorum yaparsam sınıftakiler beni dönme fılan dermi yani sınıftakiler beni lafın yerindeyse beni kominist olarak görüyorlar.Sizece ne yapmalıyım...
|
Ulu Önder Mustafa Kemal, "doğruluğuna inandığınız bir şeyi savunmaktan korkmayınız" diyor. Türkçülük, günümüzde en mantıklı olan fikirdir. Dolayısıyla Türkçülüğü savunduğunuz için hiç kimse size bir kulp takamaz. Sizi komünist olarak bilmeleri de yine Türkçülüğü savunmanıza engel değildir. Komünist değil Türkçü olduğunuzu olduğunuzu bir kere onlara söyledikten sonra, bir daha kimseye bir şey ispatlamak zorunda kalmazsınız.
Ayrıca solculuk denen şey çok tuhaftır. Her taraf dönüp çevrilebiliyor. Bugün yasadışı terör örgütleri de kendisine sol diyor, bu terör örgütlerinin bir numaralı düşmanı olan yasal oluşumlardan da kendisine sol diyenler var. Yani solcu ifadesi günümüzde bayatlamış bir ifade olduğundan, kendisini "solcu" diye adlandıran bir kişinin fikir ve görüşleri tam olarak belirlenemiyor. Buna karşılık kendisine Türkçü diyen bir kişinin ideolojisi, açıkça ortadadır.
Bu yüzden size önerim, Türkçülüğü her ortam ve mekânda savunmaktan imtina etmeyiniz.