Tekil İleti gösterimi
Alt 13.05.2008, 16:16   #30 (İleti Bağlantısı)
ALTAR
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Horasanlı Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kastım dediğiniz gibidir.

Türk ocağının durumunun farkındayım fakat içeride çaba gösterenler mevcut.

Bende Alevi bektaşi inanç sahiplerinin bulunduğu bir dernekte Gençlik başkanlığı yapıyorum. Haftada ortalama 5.000 kişinin fikirlerini etkileme şansımız var. Biz bu etkileme sürecine inanç konusundan ziyâde, Mustafa Kemâl Atatürk'ün tüm sözlerini açıklamak ve belirlediği çizgi içinde nasıl yol alabileceğimizi gösterecek konuşmalarla başladık. Belki hepsini Türkçü yapamayız fakat Atatürk ile Aleviler arasındaki tarihsel gerçeği ve Alevilerin gayrı Türk olduğunu iddia eden kürdofillere de pabuç bırakmayız.

Yapan arkadaşlarımız var, 1 yıl olmadı aslında yürür fakat aidat toplayıp belli başlı yerlere dergi satmaktan başka bişrey yapamıyorlar şuan. Çıkış yolları var aslında ama çok zor bir çıkış yolu. Şahsen ben de bir zamanlar dernek kurulsun istiyordum fakat dedim ya Türkçü büyüğümüzün uyarısı ile zaman kaybetmekten vazgeçtim...

Okul kulüpleri bile yeni kurulacak derneklerden daha çok iş görüyor ve etkin....
Aleviler aslına bakarsak sunnilerden daha Cumhuriyetçi ve Atatürkçüdür lakin Alevilik başlı başına bir dinsel anlayıştır ve Aleviler bu dinsel anlayışlarına düşkündür.

Dinsel önyargılardan kurtularak hiçbir faaliyette bulunamazsınız bir kere Alevi derneği olsun Sunni derneği olsun bunlar Laik olmayan oluşumlardır.
Aleviler bir tehlike oluşturmuyor düşüncemize fikriyatımıza ancak o dernekte din ekseni olmadan hiçbir oluşum yapamazsınız.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla