13.05.2008, 21:59
|
#12 (İleti Bağlantısı)
|
|
Üyeliği iptal edilmiştir
İletiler: 248
|
Alıntı:
Türk Atak adlı üyeden Alıntı
Bugüne kadar yapılan tüm politika ve söylemlerde Türklük unutturulmaya yok edilmeye çalışldı zaten Türk kendi içinde kendi ruhuna dönebilse yada rahat bırakılsa bu çözümsüzlük ortamından kurtulacaktır,bence son sözün Tomay kandaş fikrimizi altüst ediyor ortaya koydugun dogrular ve yaşadıgımız realite 'Türklük ile öne çıkarsak hüsrana ugrayacagımız kesindir.' sözüne kesinlikle katılmıyorum Türk'ü yine kendisi kurtaracaktır.Kurtuluş savaşında oldugu gibi herzaman yeni ergenekon yolları vardır olacaktır son cümleni düzeltmen dilegiyle esenlikler.
|
okuma özürlü olmasaydin cümleyi anlayarak okurdun!Özellikle SADECE sözcügünü kullandim.Yani Türkcülük disinda da toplumsal konularda iyi bir donanima sahip olmamizin gerektigini belirttim.
Elbette ki Türklügü ön plana cikaracagiz ve siyaset yapacaksak Türklüge uygun bir politika yapacagiz.Ama sadece(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Türklük veya tarihteki basarilarimizla övünmek, bizi Turan'a ulastirmayacaktir.Bunu demek istedim.Eger yine anlamadiysan üyeliginin iptalini isteyecegim, cünkü bize akilli Türk ve Türkcü lazim
|
|
|