Tekil İleti gösterimi
Alt 13.05.2008, 22:48   #37 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ HAREKET
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Benim ailem Cumhuriyet Halk Partilidir.Ancak ülkü ocaklarındada bir ara bir ufak bir anım geçti, ordaki dönen dolapları gördüm.Bir olayımı anlatmak isterim bu konuyla ilgili...
Bir gün ,malum bir yerdeki ülkü ocagına girmiştim.Arkadaşımın bir işi vardı.İçeri girdik sözü fazla uzatmıyacagım ..Her yerde başbuğ dedikleri adamın fotoları ve türlü saçma sözler yazıyordu.Buraya kadar her şey normal ben o gün biraz uykulu oldugumdan esnedim ve ''Tanrım Sen Ulusun ..!''diyerek ,Tanrıya minnetimi sundum.Hemen ordaki bir adam(ülkü ocagı yamagı-ne oldugu belirsiz çapulcu herif)bana allah demem gerektigini söledi. Bende Tanrı kelimesinin bize ait oldugunu dile getirerek''İnanç yaşamaın özü kendi dilinde yaşamaktır.Tanrıyı ancak kendi dilinle anlaya bilir ve derdini o dille anlatabilirsin dedim.Ben Tanrı dedigimde onun burda oldugunu hissediyorum''sözünü söledikten sonra orta yaşlardaki kendini ülkücü diye niteleyen kişi bana amerikan özentisi dedi.Ben hayretler içinde kaldım.Ağabeylerim -Kardeşlerim birden it sürüsü gibi oldular ve makul bir şeyi sölemeye çalışıyordum.(Orda öz dilimi özümü kullanarak az daha amerikancı olacaktım)Paldur küldür dışarı atıldım.En çok koyanda Tanrı kelmesini kendini ülkücü diye tanıtan birinin yabancı bir kelam sanmasıydı nasıl olurdu bu o gün karar verdim kendime şu hani ülkücüler yokmu hiç ama hiç bir şey bilmiyorlar.O gün söz verdim kendime dedim hiç bir zaman dilinden kopmayacaksın her şeyini öz dilinle anlatacaksın diye...Bu adamlar düşman bize nedeni şu bunlar insanlara Türklügün islamın kalkanı olarak kullandırıyor.Eger hani Türk müslüman olursa dünyayı ele geçiri mantıgını yürütüyorlar.(fetoştan ne geri kalır yanı varki o öbür dünyada cennet kiralıyor bunlar bu dünyada yer alıyorlar hepsinin başı sonu din)Yani bu güzel otağdaki yazıları okudum ağabeylerim-Kardeşlerim o kadar haklısınız ki az bile sölüyorsunuz böle bir site kurdugunuz için bu sancagı dalgalandırdıgınız için ben kardeşiniz olarak teşekkür ediyorum ve ülkü ocaklarına kapılanları tez vakitte dogru yolu bulmalarını TANRIDAN yalvararak diliyorum..Bu çocukların beyni yıkanmasın daha fazla..
O gün den sonra ülkücülerin hiç bir şey bilmediklerini gördükten sonra söz verdim kendime hiç bir zaman Mustafa Kemal Atatürkün Partisinden ..Baba ocagından..onun yolundan ayrılmıyacagım diye.Bu Konuyu görünce bu anımı hatırladım ve anlatmak istedim.

(Ağabeylerim çok haklısınız yazdıklarınızda ufak bir dip not açmak istiyorum;
Eger tereddütte kalanlar varsa misafirler(Otağ misafirleri) lütfen bir ülkücü çabulcu tanıdıgınıza sorun 9 ışıgı..daha çogu bilmiyor ..bir anket yapın 4 'ügeçen olursa %25 eger 4 tanesini tutturursa ben hiç bişe bilmiyorum...Bunlar o kadar cahil.Denizin içindeler ama yüzme bilmiyorlar .Kendi saçma idollerini bile tam bilmiyorlar.)
Ayağa kalkarak alkışlıyorum.

Y.N: Bütün iletilerinizi kontrol ettim. Onu bunu alkışlamayı, başkalarına aynen katılmayı bırakın. İletilerinize kendi yorumunuzu katın. Birilerini yerip birilerini överek nereye kadar gideceksiniz? Kendi yorumunuzu yapın!
TÜRKÇÜ HAREKET Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla