Tekil İleti gösterimi
Alt 13.05.2008, 22:56   #15 (İleti Bağlantısı)
6.Oku Koruyan Bozkurt
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ağabeylerim-Kardeşlerim;
Bu yolun tek çaresi var bana göre,inanç sistemini öz dile çevirmektir.
Dış mihraplara baktıgımızda misal ing.amerika veya italya veyahut Çin yada japonya vs.. bu ülkelerin benimdedigi dillere baktımızda kendi öz dilleriyle kullandıklarını görüyoruz ve hiçbir problem çıkmıyor.
Misal incilin çogaltılması önemli degildi en önemli degişim bence incilin tüm dillere çevrilmesiydi. O zamanda papalar istedigini yapıyordu nedeni incil sadece kendilerinde ve dilide tek bir dil kıstasına baglı idi.
Kimin evlenecegini-kimin yakılacagını hatta ve hatta kimin dinden çıkarılacagını bile söliyecek güçleri vardı.
Bu gün baktıgımızda o eski koltuk kelle el ele günleri geride kaldıgını, papanın dakikada bir kudis için din istismarlarının git gide azaldıgını- hatta itabarının bile neredeyse kalmadıgını görüyoruz.(eskisine göre)
Bunu en büyük unsuru incilin çogaltılması ve ondanda büyük olanı her millete göre çevrilmesi...
İşte bu gün hiristiyanlıktaki kavga ve sömürü bitmiştir. Eski zamanlarına göre neredeyse sıfırlanma noktasındadırlar.Bunun en büyük kanıtı misyonerlerin paraya başvurmasıdır.
Ama gel görelim ki islam arapça oldugundan evet Türkçeye çevrilmiş ama yasalar gibi görünürde uygulama yok. O yüzden Türkçesini okusan bile arapça ucu açık bir kelime oldugundan dolayı istismara çok açıktır .İstismarda yapılıyor zaten.
Ulu Atatürk İslam dinin türkçeleştirmiş ve ezanları bile Türkçe yapmıştır.Ama gel görelim sonradan uygun zaman olmadıgından yada başka unsurlar oldugundan dolayı kısa devirli olarak sürmüştür.
Şimdi Eger bir din Kendi diliyle yaşarsa kandırılma olmaz.Kandırılma olmassa Tayyip gibiler başa gelemez hatta harcanır gider.
Atatürk zamanında kaç tane tayyip geldi geçti. Arkasına baka baka..Atatürk kuralına göre dizdi herşeyi.. bizde onun çocukları olarak bu idolü devam ettirmeliyiz.
Ağabeyler ister begenelim ister begenmeyelim; islam çok büyük bir sömürüdür.
Türkçülügü mhp bölmektedir.Ne ile tabiki islam ile ve o islam açık bir tezgah halindedir.
Türkiyedeki genç ufuklu Türkler bir gün kendi dillerinde yaşadıklarında bakacaklarki televizyon günah degil.Tanrıyı sorgulamak bile günah degil ki tanrı akılcıdır her zaman... yani bir çok saçma şey gidecek.
Türklerin önündeki en büyük engel araplaşmadır.Bunu yendigimiz vakit zafer şüpesizki bizlerindir.
Eger Türk töresini unutuyorsa..Adını başka başka koyuyorsa...Eger ehlileşiyorsa yani açık konuşmak gerek asimile oluyorsa(kültürel) tek nedeni arapça islamdır.
Artık dış mirapların o kanlı diktatör papası gitmiştir .Adı degişmiştir;Adı artık İmamdır.
Tayyip gibiler eger kaynagı burdan alıyorsa o kaynak kurutulmalı ve o kaynak öz kültüre uygun hale getirilmeli.
Türkçe dua-türkçe ezan-türkçe cenaze namazı(duası) öz Türkçe olmalı..
o zamana
said nursi şer..sizleri gelse bile hiç bişe olmaz.O zaman bin tane fetoş gelsin bişe yapamaz.
Ben içimden gelenleri en açık şekilde yazdım.En içten şekildee...

dip not=(osmanlı halife çıkardıgında...Ulu Atatürkte halife çıkardı..amaç sizlerinde bilgi gibi bir satranç oyunu..bu cumhuriyet iki ileri bir geri olarak kurulmadı .Bildiginiz gibi ,mutlak ileri olarak kuruldu...
Önce islam Öz türkçe yaşanmalı...ilk adım bu....islam yerine''TANRI SÖZÜ'' adı verielerek ben öle diyorum her şeyiyile Türkçe olmalı...''Tüm dinler Öz Türkçe yaşanmalı- anlaşılmalı''

Konu 6.Oku Koruyan Bozkurt tarafından (13.05.2008 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: noktalama işaretleri düzeltim
6.Oku Koruyan Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla