Tekil İleti gösterimi
Alt 14.05.2008, 00:28   #41 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet Kandaşım haklısın;
Ama Tanrıya yeminle yazıyorum.Elim gitmiyor başkasına Atamda o altı oka bakıyordu.Bir gün Arkadaşım Tanrının üstüne yemin ettirdi.Tanrının üstüne yemin ettim oyumu Dsp ye verecektim.Ama biliyormusun Tanrım şahit pusulayı bir gördüm cep telefonuyla arkadaşımı aradım''Ahmet özür dilerim''.Ordan aglayarak çıktım atamadım elim varmadı.Tabiki Türkçü parti kurulacak bir kurulsun bu bedenim helal olsun ona Tanrıya yemin ediyorum ölümüne giderim.
Dönmem ama seçim sandıgına gelince dedelerim babalarım hep ordan çıkma atamadım.Ama bir Türkçü partimiz kurulsun canımla mücadele ederim.Tanrıma yemin olsun.Bayragını çekerim sancak diye taşırım.Atamın Görüşleri olan her yere giderim.Burdada o yüzden burdayım.Ama chp dendimi sesim titrer benim oda duygusallaıktan.Dedem aklıma gelir derin bir Türkçü Atatürk aşıgıydı hele o Atatürk'ü Gördügün anlatırken sesi titrerdi.yani ben gene duygusallaştım kandaşım anlamışsındır beni....Kurulsun canım feda Tanrma yemin olsun
Siyasi arenada temiz kalmak gibi bir şey asla söz konusu olmuyor. Bütün partiler kirleniyor. Yalnız iş, bu kirliliğin cumhuriyet ve Türklük karşıtı fikirlerle yoğurulup vatana ihanet boyutuna gelmemesi.

CHP'de, günümüz siyasetinde elbette kirlenmiş, yıpranmış ve lekelenmiştir. Burada bir siyasi parti için bakılması gereken taraf, kirlenip kirlenmediğinden ziyade Atatürk'e, Türklüğe, cumhuriyete ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üzerine inşaa edildiği değiştirilemez ilkelere ters düşüp düşmediğidir. İşte bu ölçüt göz önünde bulundurulursa, bugün için, en azından T.B.M.M'de bulunan parti gruplarından tek desteklenebilecek olan bence de şüphesiz CHP'dir.

Türkiye'de maalesef kararlı ve mert bir siyasetçi yok. Hepsi kaypak, dönek ve ne yapacağı belli olmayan zayıf karakterli insanlar. Bu atmosferde çıkıp erkekçe laikliği ve Atatürkçülüğü savunan CHP, elbette bugün desteklenmeyi hak ediyor diye düşünüyorum.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla