Konu: Ahmet Yesevi
Tekil İleti gösterimi
Alt 14.05.2008, 02:52   #16 (İleti Bağlantısı)
Otukenli
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İyi de o yönetici arkadaşlar ne Yeseviyi sever ne de Şayh Şamil'i bizim müslümanlar aklıbaşında ne yaptığını bilen arkadaşlardır.
Gökhan Bey o zaman benim yazılara gösterdiğiniz özeni islamiyeti arap dini olarak gösteren diğer arkadaşlarada gösterin islamiyet arabın dinimidir sizce?Müslüman bir Türkçü olabilirmi?Samimi olalım lütfen sizin gibi düşünmeyenlere hemen çapulcu ülkücü damgası vurmayın, bana neden ülkücü eskisi dediğinizi anladım Yusuf Arpacığın hayatını siteye ekledim ama sildiniz çünkü Yusuf Arpacık şu anda ülkücülerin içinde ya bütün ülkücüler keşke Yusuf Arpacık gibi olsalar ,bütün Türkçülerde keşke Yusuf Arpacık gibi elini taşın altına koysalar siz Yusuf Arpacığın Türklük için neler yaptıklarını benden daha iyi bilirsiniz aslında.Benim gözümde Yusuf Arpacık değerli bir Türk büyüğüdür nedenmi?Çünkü vatan hainlerine karşı mücadele verdiği için hapis yatan o,Karabağda ermenilere karşı savaşan o,Kerkükte Türkmenlerin yanında olan o,Türkistanda,Doğu Türkistanda hep o var ne için Türklük için değilmi?
Otukenli Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla