Konu: Ahmet Yesevi
Tekil İleti gösterimi
Alt 14.05.2008, 03:18   #17 (İleti Bağlantısı)
Gökhan
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Otukenli adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökhan Bey o zaman benim yazılara gösterdiğiniz özeni islamiyeti arap dini olarak gösteren diğer arkadaşlarada gösterin islamiyet arabın dinimidir sizce?Müslüman bir Türkçü olabilirmi?Samimi olalım lütfen sizin gibi düşünmeyenlere hemen çapulcu ülkücü damgası vurmayın, bana neden ülkücü eskisi dediğinizi anladım Yusuf Arpacığın hayatını siteye ekledim ama sildiniz çünkü Yusuf Arpacık şu anda ülkücülerin içinde ya bütün ülkücüler keşke Yusuf Arpacık gibi olsalar ,bütün Türkçülerde keşke Yusuf Arpacık gibi elini taşın altına koysalar siz Yusuf Arpacığın Türklük için neler yaptıklarını benden daha iyi bilirsiniz aslında.Benim gözümde Yusuf Arpacık değerli bir Türk büyüğüdür nedenmi?Çünkü vatan hainlerine karşı mücadele verdiği için hapis yatan o,Karabağda ermenilere karşı savaşan o,Kerkükte Türkmenlerin yanında olan o,Türkistanda,Doğu Türkistanda hep o var ne için Türklük için değilmi?
Atsız, Kuran Arap Muhammed'in talimatıdır demiş haberin var mı? Yusuf Ziya Arpacık çeçenler için de savaşmıştır haberin var mı? veya Antalya'da kumarhane işletmiş olduğundan?

Hülasa sahte kahramanlarla ve zurnanın son delikleriyle Türk uluları bölümünü kirletmene müsade etmeyiz.