Tekil İleti gösterimi
Alt 14.05.2008, 04:56   #42 (İleti Bağlantısı)
6.Oku Koruyan Bozkurt
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Siyasi arenada temiz kalmak gibi bir şey asla söz konusu olmuyor. Bütün partiler kirleniyor. Yalnız iş, bu kirliliğin cumhuriyet ve Türklük karşıtı fikirlerle yoğurulup vatana ihanet boyutuna gelmemesi.

CHP'de, günümüz siyasetinde elbette kirlenmiş, yıpranmış ve lekelenmiştir. Burada bir siyasi parti için bakılması gereken taraf, kirlenip kirlenmediğinden ziyade Atatürk'e, Türklüğe, cumhuriyete ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üzerine inşaa edildiği değiştirilemez ilkelere ters düşüp düşmediğidir. İşte bu ölçüt göz önünde bulundurulursa, bugün için, en azından T.B.M.M'de bulunan parti gruplarından tek desteklenebilecek olan bence de şüphesiz CHP'dir.

Türkiye'de maalesef kararlı ve mert bir siyasetçi yok. Hepsi kaypak, dönek ve ne yapacağı belli olmayan zayıf karakterli insanlar. Bu atmosferde çıkıp erkekçe laikliği ve Atatürkçülüğü savunan CHP, elbette bugün desteklenmeyi hak ediyor diye düşünüyorum.
Evet Kandaşım;
CHP 'nin yıprandıgı konusundaki tesbitin çok yerindedir.Amerika bir yandan vuruyor bize,dinciler öbür yandan bazen bakıyorum tek başımızayız diyorum.Ülkenin menfaatlerini çıkarsız düşündügü için düşmanıda çok.
Misal ben şuna benzetiyorum.Atsizcilara.Bazen aynı atsızcılar gibi diyorum.Yolunuzdan dönmeyen koca yürekliler (yani sizler) İlkelerinize baglı,İnancınız sonuna kadar durmadan gidiyorsunuz.Hep içinizden şu söz geçiyor sonuna kadar.Bu yolda kalleşlikler görüyorsunuz iftiralara ugruyorsunuz.Düşmanınızda çok nedeni ilkeleriniz tunç kadar sağlam ve gözünüz gökbörü kadar kara..İşte adam gibi adam derler ya.Sonuna kadar ilkenize baglı oldugunuzdan yalan yanlış olmadıgınızda yalanlar sizi sevmez ve yıpratmaya çalışır bu konuyu böle düşünüyorum yani çok doğru bir tesbit.

Ama Atatürk bu işin çimentosunu iyi attı ve bir çubuk bile aday olsa örnegim Chp ye bu ilkeler yerinden oynamaz oynatamazlar.Eger bir gün CHP'de degişim olursa o zaman zaten dindarlar kazanmış demektir.CHp nin başına saçma sapan adamlarında geldigi oldu ben Atatürk yolundan gitmeye çalışan bir gencim yani kişilerle işim yoktur.Tesbitin çok dogru hem bazı olaylardan dolayı bir ara iç kavgalardan dolayıda ve malum z aman diliminin kızıştıgı andan da hesaba katarsak Chp çok yıprandığı aşikardır.

Evet sonuna kadar haklısın yalan adamlar çok hatta yalan siyasi oluşumlarda çok!!!
Misal adam yalan olsa diyecem ölür gider geri toparlanır ama öle bir düzen olduki siyasi oluşumlarda bunu içinde;
Belki örnekle daha iyi açıklarım demek istedigimi kandaşım;
Akp=milli görüşü çıkartıyor ..bir bakıyon en kafa tasçı..bir bakıyon dindar degilim diyor..birden türban zaten en pk partilerden biri fetoş sagolsun tavan yaptırdı amerika ile.
Asıl komedisi şu madem başlık şu çapulcular hem ona deginrek hemde ne kadar komedi bişe oldugunu göstermek adına son örnegimi vereyim.
MHP=Türk-İslam sentezi

ilginçlik1= Bir şamanist kazak düşünelim.Geldi Türkiyeye yerleşti.Örnek bu ya Mhp ye girmek istedi.Şimdi bu Kazak şaman Alınırsa İslam güme gidecek alınmassa Türkçülük bitecek.

ilginçlik2= Bir k.rt düşünelim.Geldi ve mhp ye girmek istedi.Alınırsa Türkçülük çökecek Alınmassa İslam(çünkü k.rt müslüman örnege göre)

sonuç=Keşke kişiler yalan olsaydı topluca yalanlar var iki soruyla cevapla mhp yıkılırmı..yıkılıyor işte.Hani adamlar yalan olsa diyecem ölünce biter çile ya toplu yalan olursa....! işte bu rüzgara kapılan çok cahil insanımız var.İyiki böle dedigim dedik ilkelerinden ayrılmayan bir otağ var.

Chp evet yaprandı ama dedigim dedik hala 6 ilkesinde yürüyor.İçinde tabiki pislikler var arınacak zamanla.Ülkesinin menfaatlerini düşündügü için düşmanı çok..yıpranmak kaçınılmaz
6.Oku Koruyan Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla