Konu: Ahmet Yesevi
Tekil İleti gösterimi
Alt 14.05.2008, 19:47   #21 (İleti Bağlantısı)
Gökhan
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Otukenli adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İslamiyete bakışınızı öğrendikten sonra aranızda yerim olmadığına inanıyorum ayrıca Yusuf Arpacık gibileri bile beğenmiyorsanız o zaman siz isminizle cisminizle meydanlara ininde Türk gençliği sizin arkanızdan gelsin bu arada Gökhan Bey Yusuf Arpacık en azından ismiyle cismiyle ortada sizde çıkın ortaya sizleride görelim o kadar zamandır sanalda varsınız ama nedense ortada bir dernek hala yok.Bu siteyi uzun zamandır takip eder yazıları okurdum bu siteden çok şeylerde öğrendim bundan sonrada takip edip öğreneceğim ama sizlerde çelişkilerde yok değil mesela sitede Deniz Gezmişe hain dersiniz ama onu savunan Deniz Baykalın chp'sine verirsiniz bu bir çelişki değilmi?Abdullah Çatlıyı kahraman görürsünüz ama ona hain,mafya diyen chp'yi savunursunuz bu çelişki değilde nedir?

Y.N:HADİ BAKALIM SEN SANALLIĞINLA KAL KENDİ ÇAPINDA AFKURMAYA DEVAM ET.ÇAPSIZLIĞINI BELLİ ETTİN SENİN NEFESİN KADAR BİR SANA YAKINIZ VE ORTADAYIZ.YÜRÜ BAKALIM ÇAPSIZLARIN YANINA.
Sen bir ümmet iti olduğun için yazdıklarımızdan birşey anlamaman normaldir. Laikliği kurtarmadan bacını kürdün arabın altından kurtamazsın encik!

Yusuf Ziya imiş. Kaliten bu kadar ki zurnanın son deliğinden bahsediyorsun.

Sen ekmeğe mama derken biz meydandaydık sanal çapulcu çok meraklı olan telefonunu verir aranır ve toplantılarımıza katılır. Türkçülüğe özenmiş çapulcu eskisi encik seni.