|
Bunlar iyice azdı diyecem ama ne zaman şehvetleri kesildiki.Zaten bu sitenin sinyalini baş koca kelle tayyo verdi 3 çocuk açıklamasıyla bunlarda normaldir.
Bunların yazarları bile iki bacagın arasından bakar.Kapanmaya takanlar şekilcilikle hayatı yorumlayanlarda zati fazla bir hale hareket beklenmez.Adamlar zaten şekilcilikle baktıkları için kadınların gögüs ve kalça bölümlerine otokontrol dışı bakmaktadırlar.
Hepsi birer estedik uzmanıdır.(Şekilciler)
Bunlar son nokta Gök Yeleli Bozkurt Ağabey belirtiginiz gibi fuhuşu kılıfına uydurmak ve Tanrıyı kandırmak işleri güçleri yani inandıkları inanç sistemini bile aldatacak adamlardır.Şeytan merttir evet herkes kötü bilir ama babalar gibi egilmem dedi ve egilmedi.Ayagım agrıyordu..ben tam o saatte orda degildim.Yada bizim arkadaşlar bizi çagırdı bel fıtıgım var demedi. Şeytan egilmiyorum dedi.
Şimdi belki ilk ben kullanacam bu lafı ,içimden bunu yazmak geçiyor ve içime ambargo koymuyacam.
Bu inanç sistemine göre yorumum şu olur.
Şeytan onlara göre günahkar.Ama günahını aslanlar gibi üstlendi ve kılıfına uydurmadı yaptım dedi ise
deli gönlümden şu laf geliyor:
ŞEYTAN BİLE ONLARDAN DELİKANLI
|