Tekil İleti gösterimi
Alt 15.05.2008, 11:29   #15 (İleti Bağlantısı)
KUBİLAY KAĞAN
Radikal Türkçü

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 95
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
merhaba,

18 yaşında lise mezunu ev kızıyım. çalışmıyorum, babam çalışmamı istemezdi rahmetli. babamın vasiyeti olan iş sahibi, dürüst, temiz ve ciddi bir erkekle evlenmek isteği ile bu siteye üye oldum. annemle birlikte yaşıyorum, benimle evlenecek kişinin annemi de kabul etmesini isterim.

Birkaç fahişe ve gavattan oluşan siteye göz atarken dikkatimi yukarıdaki ileti çekti. Okurken kahkalara boğuldum. Rahmetli babası, kızına baya baya sanal acundan biri ile evlenmesini vasiyet etmiş. Bu kadarına da Pes doğrusu ! Bedevi cariyesinin bu yaptığı artık eşşeği suyu içinde boğmak olsa gerek. Gerçi cinsel açıdan hiçbir eksiği yoktur. Malum hacılar, hocalar ve tarikat şeyhleri onun cinsel açlığını fazlasıyla gidermiştir tıpkı vakti zamanında annesininkini giderdikleri gibi... Hacıların koynuna girip içindeki kötü cini çıkardıktan sonra sıra evlenmeye gelmiş anlaşılan. Ne diyelim allah tamamına erdirsin.

Site ümmetikoz hastalığının hangi boyutlara geldiği göstermesi açısında mükemmel bir kaynak. 50, 60 yaşında çoluk çocuk sahibi kadınların utanmadan bu tarz yerlerde kendilerine ''tokmakçı'' araması olayın bir başka iğrenç boyutunu ortaya koyuyor. Lafa geldiğinde herkesten en günahsız olan bu müminlerin aslında ne derece şeref, namuh ve haysiyet yoksunu oldukları ortada.

Tanrı bu sapıkların belasını er ya da geç verecektir. Bu dünyada vermese bile diğer tarafta kesin verecektir.