Alıntı:
bağatarkan adlı üyeden Alıntı
Haberler doğru tv'de de izlemiştim. Fakat bunu akp yada din konusundan bakmamak gerekir. İçki-sigara-esrar gibi alışkanlıklar zaten kötü. Açıkçası bunları kullananlara acıyarak bakıyorum. Sigara dumanı ne kadar zarar veriyor çavrenizdekilere ya da içki içinler dünyayı kurtardıklarını zannediyorlar ya. Bence iyi oldu hatta fiyatlarını 5 katına çıkarsınlar da kimse içemesin :)
|
Bende şu iletinden sonra artık sana acıyarak bakıyorum. Yahu bir Türkçü bu kadar mı sığ düşünür hayret doğrusu ! Şimdi Akp denen oluşumun bu boyutlara nasıl geldiğini daha iyi anlıyorum. Tıpkı senin gibi vakti zamanında aptal acemlerde böyle düşünüyorlardı şimdi hayvandan farksız bir şekilde yaşamaya çalışıyorlar.
Uyanık olun kardeşim ! hangi akıl mantık çevçevesinden bakıpta akp nin Türkler için hayırlı bir işinden söz edebiliyorsunuz inanın aklım almıyor ! Din tüccarı bu oğlancıların bugün amaçlarının laik düzeni yıkmak olduğunu artık kundaktaki bebek bile biliyor. Bir tek sen bunun farkına varamamıssın... Yuh olsun !