|
barzaninin 4 ajanı dedikleri adamlardan (kırolardan) 2 si köy korucusuymuş 1 si eski birisi hala koruculuk yapıyormuş bir tane korucu hain açıklama yapmış:Benim dayım Zaho’da yaşıyor. Belki beni Parastin adlı yapılanmanın içine kadar götürüp yemek yedirmiş olabilir. Ancak benim Parastin adlı bir teşkilattan haberim yok. Bölgede Bedrettin Albay gelene kadar 15 kilometrelik alanda herkes rahatça karşıya gidip geliyordu. Şu anda ise kimse karşıya yani Irak topraklarına gidip gelemiyor. Bu problemin bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben 10 yıl koruculuk yaptım. 2 göreve üst üste gitmediğim için işten atıldım” dedi.
Bu şerefsiz hain aklı sıra dayım zahoda yaşıyor , benim teşkilattan haberim yok deyip kendini temize çıkarmaya çalışıyor.Ama Genelkurmayımız bu hainin telefonunu dinleyip ne olduğunu anlamış bu şerefsiz kırolara bilgi verirken bizim bordo bereli askerlerimizden kırmızı şapkalılar diye söz ediyormuş.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
|