|
akp ye destek azalıyor
Kapatma davasından sonra akp ne yaptı internetten e imza toplamaya çalıştı.Hedefleri ne idi?1.000.000 imza ne kadar toplayabildiler 580.000 yani ulaşmak istediklerin hedefin yarısını bile zor geçtiler.Şimdi ise
Babakan Erdoğan'ın Adana programı, akp'li Büyükehir Belediyesi'nin günlerce yürüttüğü seferberliğe rağmen Adanalılardan rağbet görmedi. Erdoğan Seyhan'da yaklaşık 1500 kişiye hitap edebildi.Yani bir avuç insan kadar.Hani eskiden seçim meydanlarında istanbulda toplanan insanları medyanın yalanlarıyla 500 600 bin kişi gösterenler hani ben hiç birini göremiyorum.Siz ne dersiniz kandaşlarım doğru değil mi?ben yorumu artık size bırakıyorum.Alttaki resim erdoğanın seyhanda seslendiği 1500 kişinin fotoğrafıdır.Yani bu kadar az kişiler.

Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
|