16.05.2008, 12:27
|
#46 (İleti Bağlantısı)
|
İletiler: 196
|
Alıntı:
Babakurt adlı üyeden Alıntı
Af buyur ama merak ettim, bu paraları burunlarından nasıl getirmeyi planlıyorsun?
Ya da şöyle sorayım: Sanal ortamda yazıp çizmekten başka yapılabilecek ne var?
Hamasetten uzak, mantıklı bir cevap verirsen sevinirim.
|
Kandaşım hamasetten uzak demişsin. Yazılarımı incelersen hepsinin hamasetten uzak olduğunu anlarsın. Diğer bir nokta ise sanal ortamda yazıp çizmekten başka yapılabilecekleri söylüyorsun. Kısaca açıklayayım. Bugün eğitim kurumlarının büyük kısmı neredeyse fettoşçu camiaya mensup öğretmenlerin elinde. Ben de geçen yıl Hacettepe Evrenkenti mezunu bir öğretmen adayı olarak, eylül ayında göreve başladıktan sonra çocukları Türkçü olarak yetiştireceğim. Geleceği yönlendirecek Türkçü çocuklar yetiştirerek gerçek yerleri gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Birinci burundan getirme unsuru budur. En azından bu benim birinci ve asil görevimdir. Umarım bu hamasetten uzak olmuştur. Çünkü tamamen benim geleceğim.
İkincisi ise benim bu görevimin dışında üstlendiğim diğer görevler, görevden çok herkesin yapması gerekenler. Nedir bunlar? En yakınınızdan başlayarak AKP yi fettoşçuları anlatmak, ne mal olduklarını kanıtlarıyla ortaya koymak. İnanın çok işe yarıyor. Ben bu sayede çok insanın düşünce yapısına etki yaptım. 2002 de AKP ci olanları son seçimde AKP cilikten çıkardım, bazılarını çıkaramadıysam bile düşünce yapılarını değiştirdim. Eğer bir aileden bir kişiyi özellikle o ailenin evrenkentte okuyan bir çocuğu varsa ve onu etkilerseniz, gerçekleri anlatırsanız o aile üzerinde etkili olursunuz. Hepimiz biliyoruz ki bazı şeylerden haberdar olmayan ve sadece geçim derdinden dolayı bilinçsiz onlarca Türk aile var. Bence en önemli hedeflerimizden birisi de bu aileleri etkilemek olmalıdır. İkinci burundan getirme unsuruda budur bence.
Başka yaptıklarım ve düşünce olarak tasarladıklarım var tabiî. Bunları burada yazmanın uygun olmadığını düşünüyorum. Yeri geldikçe açıklarım.
Burundan getirmek söz öbeğinden kastettiğim unsur kısa vadede başlarına vura vura cezalarını vermek elbette değil. İşte bu hamaset olur, gerçek dışı olur. Uzun vadede toplum düşüncesini, insanları değiştirmek. İzin verirsin ki bunda da en önemli pay eğitim kurumlarına ve ailelere düşüyor. Umarım anlatabilmişimdir andam. Dediğim gibi kısa vadede yapılmayacak, yapılamayacak unsurlar bunlar. Kısa vadede yapılacaklar da var elbette, şartlar oluştuktan sonra her şey yapılır. Anlaşıldıysam ne mutlu.
Esenlikler.
Konu Çağrı_Beğ tarafından (16.05.2008 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Yanlışlık
|
|
|